fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els 36 candidats a la plaça d’agent d’igualtat d’Almassora s’examinaran el dimarts

Els 36 candidats a la plaça d’agent d’igualtat d’Almassora s’examinaran el dimarts

Registrades 35 sol·licituds de dones i una d’un home per a l’examen

L’Ajuntament d’Almassora reunirà dimarts que ve 25 als 36 candidats a una plaça d’agent d’igualtat en l’examen inicial del procés de selecció. Cal recordar que, a més, aquesta convocatòria permetrà formar una borsa de treball per a futures necessitats de personal. Els aspirants són 35 dones i un home els perfils del qual s’ajusten als criteris fixats en les bases.

La plaça està reservada a majors de 16 anys que estiguen en possessió d’una diplomatura o grau universitari o que acrediten una formació mínima de 250 hores en perspectiva de gènere i polítiques d’igualtat d’oportunitats realitzades en un mateix curs i certificades per un organisme públic. Els candidats hauran d’aportar certificat mèdic que acredite l’aptitud exigible per al càrrec.

En aquest sentit, 16 aspirants han quedat fora de la convocatòria en incomplir alguna de les bases estipulades. La resta haurà de fer front a dos blocs: l’oposició i el concurs. Per a poder accedir a aquest últim serà necessari superar l’oposició, que inclourà un test de 20 preguntes amb respostes alternatives relacionades amb el temari que figura en l’annex de la convocatòria.

Per a finalitzar, els 10 aspirants millor puntuats durant tot el procés hauran d’exposar un projecte d’actuacions bàsiques en matèria d’igualtat. Altres mèrits que valorarà el jurat són: serveis prestats per cada mes en actiu, coneixement del valencià, coneixement d’altres llengües i formació complementària en matèria d’igualtat de gènere.
Per a Merche Galí, regidora d’Igualtat, aquesta convocatòria que sorgeix a instàncies de la Generalitat Valenciana “ampliarà l’esforç municipal per a atallar aquelles situacions que denigren a la dona o que ens allunyen de la plena igualtat cap a la qual hem de caminar”. La integració del principi d’igualtat en l’agenda municipal, ha assenyalat aquesta part, mereix la incorporació d’un nou treballador en la plantilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.