fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els agents de la Policia Local milloren la seua seguretat amb nous jupetins antibales a Onda

Els agents de la Policia Local milloren la seua seguretat amb nous jupetins antibales a Onda

L’Ajuntament inverteix m茅s de 12.000 euros perqu猫 cada policia dispose, per primera vegada, d’un jupet铆 d’煤ltima generaci贸 que augmentar脿 la seua autoprotecci贸

L’Ajuntament d’Onda ha millorat la seguretat de tots els agents de la Policia Local amb l’adquisici贸 de jupetins antibales unipersonals. Fins a la data no tots els agents comptaven amb aquest element i amb aquesta decisi贸, l’equip de govern compleix amb una demanda de part de la Direcci贸 de Policia augmentant la protecci贸 dels seus agents enfront d’atacs amb arma blanca o de foc.

La regidora de Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que aquesta millora suposa un avan莽 en seguretat i garanteix la defensa pr貌pia, a m茅s d’evitar que els agents compartisquen aquest tipus de dispositius. “Cada jupet铆 de dotaci贸 individual augmentar脿 la seguretat de l’usuari i, en conseq眉猫ncia, l’efici猫ncia i funcionalitat dels agents en els seus serveis i actuacions en el carrer”, segons ha explicat la regidora de Policia Local Mari Carmen Aguilella. Per a aix貌, l’equip de govern ha invertit m茅s de 12.000 euros, “ja que la seguretat dels que ens protegeixen di脿riament 茅s una prioritat per a nosaltres”.

Per la seua banda, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel 脕ngel Izquierdo, ha informat que una de les caracter铆stiques dels nous jupetins 茅s que s’han pres les mesures a tota la plantilla, de manera que cada jupet铆 est脿 personalitzat i ajustat a cada agent. S贸n d’煤ltima generaci贸, compten amb el seu certificat de garantia i tenen una vida 煤til de 10 anys. “Amb l’adquisici贸 d’aquests nous jupetins, tots els policies sense excepci贸 disposaran de la protecci贸 adequada per a desenvolupar el seu treball en les millors condicions de seguretat. Aix铆 mateix, s’han millorat i modernitzat els sistemes de seguretat dels policies perqu猫 puguen realitzar les seues missions amb la m脿xima garantia i se senten segurs a l’hora d’oferir un servei de seguretat al ciutad脿”, ha concl貌s Izquierdo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.