fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els alumnes del CEIP nou Pedro Alc脿zar de Nules comen莽aran el curs sense barracons

Els alumnes del CEIP nou Pedro Alc脿zar de Nules comen莽aran el curs sense barracons

S’emporten els barracons en els quals s’ha impartit classe durant huit anys.

La poblaci贸 de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alc谩zar amb la retirada dels barracons del pati del centre escolar. Els alumnes del col路legi comen莽aran el nou curs sense cap barrac贸 i amb unes instal路lacions en condicions.

“Una de les prioritats de l’actual equip de govern quan va entrar a governar va ser agilitzar els tr脿mits perqu猫 els xiquets i les xiquetes que estaven escolaritzats durant quasi una d猫cada en barracons pogueren tindre com m茅s prompte possible el col路legi en condicions. I aix铆 ho v脿rem traslladar a la Conselleria d’Educaci贸 que des del primer moment es va ficar a treballar en esta actuaci贸, de fet el conseller d’Educaci贸, Vicent Marz谩, va visitar el col路legi a principi d’este any per con猫ixer el centre. Per tot aix貌, 茅s una satisfacci贸 per a nosaltres que a Nules desapareguen per fi els barracons i s’acabe amb una reivindicaci贸 del poble”, comenta el regidor d’Educaci贸, Ram贸n Canut.

Les obres de construcci贸 d’este centre educatiu han consistit en sis aules d’Infantil, dotze aules de Prim脿ria, menjador i gimn脿s amb un import de m茅s de tres milions d’euros sufragat per la Conselleria d’Educaci贸, sent l’empresa adjudicat脿ria Grupo Bertol铆n, SAU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.