fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els alumnes del Taller d’Ocupaci贸 de Nules III de Fructicultura comencen la formaci贸 pr脿ctica

Els alumnes del Taller d’Ocupaci贸 de Nules III de Fructicultura comencen la formaci贸 pr脿ctica

Estan treballant en una de les parcel路les municipals on est脿 previst que replanten noves esp猫cies citr铆coles.

El Taller d’Ocupaci贸 de Nules III es troba en la segona fase de funcionament, de manera que els alumnes de l’especialitat de Fructicultura es troben compaginant la formaci贸 te貌rica amb la pr脿ctica.

Per este motiu, s’ha habilitat una parcel路la municipal perqu猫 realitzen les pr脿ctiques consistents en el reconeixement i condicionament del terreny, desbrossat, poda de tarongers i instal路laci贸 i remodelaci贸 de la xarxa de reg per goteig.

A m茅s, esta setmana est脿 previst que replanten noves esp猫cies de tarongers per la qual cosa ja disposen de plan莽ons de clementina.

“Els primers mesos han sigut de formaci贸 te貌rica, tant general com espec铆fica, necess脿ria per a con茅ixer els fonaments de la citricultura en totes les seues facetes. La duraci贸 d’este taller 茅s d’un any i els seus participants obtindran un certificat de professionalitat en fructicultura aplicat a la citricultura homologat per la Conselleria d’Agricultura”, comenta la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

Entre els diferents m貌duls que es treballen en este taller d’ocupaci贸 es troba la preparaci贸 de terreny i plantaci贸 de tarongers; poda, empelt, reg, adobament, control fitosanitari, recol路lecci贸, transport, emmagatzematge, condicionament de la fruita i la seua comercialitzaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.