fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els centres cívics de Castelló estrenen nova imatge

Els centres cívics de Castelló estrenen nova imatge

Els primers a sumar-se a la proposta de Participació Ciutadana han estat els espais socials de Roquetes, Segon Molí i Quadra Saboner.

El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Mezquita, ha visitat els primers centres a sumar-se al projecte de renovació d’imatge emprés per esta àrea municipal. D’esta manera, el consistori aspira a “actualitzar, dignificar i rejovenir els centres per tal que estes millores es traslladen també a l’oferta d’activitats i iniciatives que es desenvolupen a l’interior d’estos espais”, com ha assegurat l’edil durant les trobades amb els veïns, a qui ha aprofitat per a felicitar-los les festes i l’any nou.

Han iniciat l’any amb una nova imatge els edificis de Roquetes, Segon Molí i Quadra Saboner. En els pròxims mesos, està previst que altres quatre, entre els quals figura el centre La Aduana, se sumen a este programa de Participació Ciutadana.

Entre les actuacions portades a terme pel consistori destaca la pintura de l’interior de les instal·lacions, uns treballs en els quals s’ha incorporat el nou logotip que aglutinarà i distingirà els centres municipals i que ha estat encarregat al dissenyador Alberto Arza. A més a més, Participació Ciutadana ha dotat els espais de nou mobiliari, ha renovat les persianes allà on era necessari i ha instal·lat altres instruments per al funcionament del centre, com ara pissarres magnètiques.

Cal destacar que per tal de millorar també el seu model de gestió, les entitats que utilitzen els centres cívics signaran un conveni amb el consistori. Este acord els permetrà entrar en el programa de renovació de la imatge, a més de participar en formacions per als seus membres.

En este sentit, el departament que dirigix Francesc Mezquita reprendrà l’Escola de Participació el pròxim 8 de febrer, amb el taller pràctic ‘Obligacions documentals i procedimentals de les associacions’, al qual les entitats poden portar la documentació pròpia perquè siga revisada per personal expert.

El 22 de febrer s’impartirà el taller ‘Obligacions fiscals i comptables per a entitats sense ànim de lucre’ i el 7 de març el d”Obtenció de certificats digitals, tramitació de documents i presentació telemàtica’. La inscripció a estos cursets es pot fer mitjançant el correu electrònic participaciociutadana@castello.es i tota la informació al respecte el pot trobar a l’apartat corresponent del web municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.