Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els centres de serveis socials de Castelló reobrin l’atenció presencial amb cita prèvia

Els centres de serveis socials de Castelló reobrin l’atenció presencial amb cita prèvia

Hi ha sis distribuïts en els districtes de la ciutat, que s’han adaptat a les mesures sanitàries per a la seguretat i protecció de la salut.

Els centres de serveis socials de titularitat municipal de Castelló i en general les dependències i instal·lacions dependents de la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, han reobert ja al públic per a l’atenció presencial, adoptant les mesures marcades per prevenció de riscos dirigides tant al personal municipal com als usuaris i usuàries d’estes, de manera que es garanteix el compliment de les directrius sanitàries derivades de la crisi sanitària de la covid-19.

El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha explicat que amb la recuperació de l’atenció presencial en estos sis centres distribuïts per tota la ciutat “reforcem un servei que ha sigut vital en este estat d’alarma i que no s’ha deixat de prestar en cap moment, ja que des de serveis socials hem mantingut l’atenció telemàtica amb totes les famílies en situació d’exclusió social durant tota la situació d’emergència per la crisi sanitària de la covid-19”.

En esta línia, cal destacar que el Servei d’Emergència Social davant la covid-19 es va activar amb la declaració de l’estat d’alarma, posant en marxa mesures extraordinàries per a garantir l’atenció urgent a persones majors que viuen soles, a persones vulnerables o persones amb mobilitat reduïda, i a aquelles que estan en risc de caure en una situació de vulnerabilitat a conseqüència de la crisi per coronavirus.

Ara, per a l’atenció presencial en els centres municipals de serveis socials, que estan situats en cadascun dels sis districtes de la ciutat, és necessari concertar cita prèvia, a través dels telèfons de cadascun d’ells: zona Centre (964355485), Nord (964247600), Sud (964244584), Est (964224005), Oest (964251689) i Grau (964281368). L’horari d’obertura és des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.