fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els comer莽os adherits a la nova plataforma de venda digital de Vila-real inicien la formaci贸 abans de la seua implantaci贸

Els comer莽os adherits a la nova plataforma de venda digital de Vila-real inicien la formaci贸 abans de la seua implantaci贸

Al voltant de 70 comer莽os de Vila-real adherits a la nova plataforma de venda digital que impulsa la Regidoria d’Economia, juntament amb el centre de negocis Efecte Vila-real, han comen莽at la formaci贸 pr猫via a la implantaci贸 oficial d’esta eina innovadora que permetr脿 digitalitzar els negocis participants.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, qui ha assistit a la primera sessi贸 celebrada esta setmana per a donar la benvinguda als participants, assenyala que “la plataforma 茅s una oportunitat 煤nica”. Per este motiu, anima els assistents a “implicar-se i aprofitar les sessions per a traure el m脿xim rendiment a la plataforma i millorar les seues empreses”.

Els comerciants aprendran al llarg del programa formatiu, compost per 10 sessions de dues hores cadascuna, a gestionar la p脿gina i les vendes de manera eficient, gr脿cies a les nocions que rebran tant de m脿rqueting digital, com de retoc d’imatge i fotografia de producte, entre altres t猫cniques de promoci贸 en l铆nia.

“L’objectiu 茅s aconseguir l’excel路l猫ncia i professionalitat de la plataforma, construint una xarxa de comerciants formats en mat猫ria online que siguen capa莽os de destacar els punts forts dels seus productes i dirigir-se adequadament al seu p煤blic objectiu d’una manera adequada i atractiva”, explica Ochando. El regidor recorda que “tots els negocis que vulguen sumar-se a esta iniciativa poden fer-ho” i assegura que “despr茅s de la fase inicial del projecte, la plataforma podria arribar en un futur a altres activitats econ貌miques, al marge del xicotet comer莽”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.