fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els comerços adherits a la nova plataforma de venda digital de Vila-real inicien la formació abans de la seua implantació

Els comerços adherits a la nova plataforma de venda digital de Vila-real inicien la formació abans de la seua implantació

Al voltant de 70 comerços de Vila-real adherits a la nova plataforma de venda digital que impulsa la Regidoria d’Economia, juntament amb el centre de negocis Efecte Vila-real, han començat la formació prèvia a la implantació oficial d’esta eina innovadora que permetrà digitalitzar els negocis participants.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, qui ha assistit a la primera sessió celebrada esta setmana per a donar la benvinguda als participants, assenyala que “la plataforma és una oportunitat única”. Per este motiu, anima els assistents a “implicar-se i aprofitar les sessions per a traure el màxim rendiment a la plataforma i millorar les seues empreses”.

Els comerciants aprendran al llarg del programa formatiu, compost per 10 sessions de dues hores cadascuna, a gestionar la pàgina i les vendes de manera eficient, gràcies a les nocions que rebran tant de màrqueting digital, com de retoc d’imatge i fotografia de producte, entre altres tècniques de promoció en línia.

“L’objectiu és aconseguir l’excel·lència i professionalitat de la plataforma, construint una xarxa de comerciants formats en matèria online que siguen capaços de destacar els punts forts dels seus productes i dirigir-se adequadament al seu públic objectiu d’una manera adequada i atractiva”, explica Ochando. El regidor recorda que “tots els negocis que vulguen sumar-se a esta iniciativa poden fer-ho” i assegura que “després de la fase inicial del projecte, la plataforma podria arribar en un futur a altres activitats econòmiques, al marge del xicotet comerç”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.