fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els comerços de Vinaròs donen inici a la campanya de rebaixes estiuenca

Els comerços de Vinaròs donen inici a la campanya de rebaixes estiuenca

Les tendes ofereixen descomptes especials sobre productes de temporada, que han d’aparèixer degudament etiquetats, indicant el preu ordinari i el rebaixat.

Els comerços de Vinaròs donen inici a la campanya de rebaixes, coincidint amb el començament del mes de juliol, tot i que en alguns casos ja han realitzat descomptes prèviament. Les tendes ofereixen descomptes especials sobre productes de temporada, que han d’aparèixer degudament etiquetats, indicant el preu ordinari i el rebaixat.

Des de la Regidoria de Comerç, l’edil Domènec Fontanet recorda “l’àmplia oferta comercial amb què compta Vinaròs”. Fontanet anima a veïns i a la comarca a “aprofitar els descomptes que trobaran aquests dies i a fer-ho als comerços de proximitat de la nostra ciutat, on el tracte directe amb el client i la qualitat són la tònica habitual”.

Un any més, gràcies a la col·laboració d’AVIVA, Agència de Promoció del Valencià de Vinaròs, i l’AFIC, Agència per al Foment de la Innovació Comercial, els comerciants tenen a la seua disposició material editat en valencià per anunciar les rebaixes, com cartells i etiquetes, per tal de retolar convenientment el seu comerç.

Fontanet insistia que “facen ús d’aquest material, per tal d’oferir una imatge unificada i, al mateix temps, difondre l’ús de la nostra llengua”. Els cartells han estat dissenyats i il·lustrats per Pablo Ejarque, que s’ha inspirat en l’estil d’il·lustració clàssic dels anys 50 i vol expressar la idea de gaudi de les compres en època de rebaixes.

Pablo Ejarque és l’autor del darrer cartell de la Fira Expojove de València 2015 i de la portada de FaceBook del mes de juny de 2016 de l’Espai Rambleta. Podeu veure altres treballs d’aquest dissenyador i il·lustrador en la seua web www.pablus.es.

El material s’ha elaborat en col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, en base al conveni que aquesta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

Per a recollir el material, els comerciants podent apropar-se a l’oficina AFIC, al carrer Sant Ramón.

Leave a Reply

Your email address will not be published.