fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els dos monuments de Societat Club 53 s’emporten el primer premi de les Falles de Borriana

Els dos monuments de Societat Club 53 s’emporten el primer premi de les Falles de Borriana

El segon i tercer premi de 1ª categoria i de 1ª categoria infantil ha sigut per a la Falla Don Bosco i la Falla Plaça Chicharro respectivament.

La Falla Societat Club 53 ha fet doblet i s’ha alçat amb els primers premis de 1ª categoria i 1ª categoria infantil després d’obtenir la màxima puntuació del jurat, revalidant així el triomf aconseguit ja l’any passat amb els seus dos monuments.

El veredicte del jurat s’ha conegut en l’acte de lliurament de premis de les Falles de Borriana 2016 presidit per la Reina Fallera, Laura Conde, i la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, que ha reunit a totes les comissions falleres en la Llar Faller de la localitat. Aquest lliurament de premis també ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, i part de la corporació municipal.

El segon i tercer premi de 1ª categoria ha sigut per a la Falla Don Bosco i la Falla Plaça Chicharro respectivament.

Pel que fa a les falles infantils de 1ª categoria, la Falla Don Bosco també s’ha emportat el segon premi i el tercer premi ha sigut per a la Falla Plaça Chicharro.

El primer premi de 2ª categoria ha sigut per a la Falla Barri la Mercé, mentre que La Falla Barri Quarts de Calatrava ha aconseguit el primer premi en 2ª categoria infantil.

Quant a la tercera categoria, el primer premi va ser per a Falla Barri Quarts de Calatrava, mentre que el segon i tercer premi van ser per a la Falla Barri La Ravalera i Falla Societat Cardenal Tarancón.

En aquest acte també s’han lliurat diferents distincions, com el premi a “La millor crítica local”, que ha sigut per a la Falla Don bosco, el premi al “Millor Llibret”, que ha recaigut en la Falla Chicharro, així com el premi “Activitat Fallera”, que ha aconseguit el Barri València.

Després d’aquest acte de lliurament de premis, la Reina Fallera, Laura Conde, la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, les Dames de la Ciutat i les seues respectives Corts d’Honor, acompanyades per les autoritats polítiques han visitat els monuments guanyadors.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha felicitat a les falles guanyadores i ha destacat “que aquest lliurament de premis és un reconeixement al treball dels artistes i a l’esforç i implicació de les comissions falleres que, any rere any, contribueixen a mantenir viva aquesta tradició tan nostra”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat que “volem donar l’enhorabona a la Falla Societat Club 53 per portar-se aquest doble premi. També volem donar les gràcies a totes les comissions falleres perquè amb els seus monuments en el carrer Borriana es converteix aquests dies en un gran aparador turístic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.