fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els escolars de Nules comencen el curs amb aularis d’infantil remodelats, m茅s accessibilitat i nous espais esportius

Els escolars de Nules comencen el curs amb aularis d’infantil remodelats, m茅s accessibilitat i nous espais esportius

Es fan actuacions de millora en els centres escolars de Cervantes i Jaume I.

Els escolars de Nules han comen莽at el nou curs amb aularis d’infantil remodelats i amb m茅s accessibilitat i nous espais esportius, en concret les actuacions s’han realitzat en el CEIP Cervantes i CEIP Jaume I.

Aix铆 doncs, en l’aulari d’infantil del centre educatiu Jaume I s’han dut a terme diferents actuacions enfocades a dotar a este espai de major accessibilitat amb la construcci贸 de rampes i banys condicionats per als m茅s menuts. Es tracta d’una millora que ha estat finan莽ada per la Conselleria d’Educaci贸 amb un import de 60.000 euros.

“Des de l’ajuntament tamb茅 hem estat treballant en la millora dels nostres centres educatius, de fet s’han reformat els vestuaris i els banys de la zona poliesportiva del CEIP Jaume I per un import de m茅s de 10.000 euros”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adri谩n Sorribes.

A m茅s, en este centre escolar tamb茅 han treballat els alumnes del projecte T’Avalem Nules que s’han encarregat de fer tasques de jardineria i d’obra al pati d’este col路legi, principalment. Cal recordar que l’ajuntament de Nules ha contractat un total de vint-i-cinc persones per a la realitzaci贸 d’este projecte que compta amb una subvenci贸 del Consell de 389.059,20 euros i que est脿 enfocat a la formaci贸 en alternan莽a amb treball o pr脿ctica professional.

“Altra aposta important que hem fet per a este curs escolar 茅s la realitzaci贸 de la pista d’hoquei que estar脿 al pat铆 del Jaume I, la qual podr脿 ser utilitzada tant pels alumnes dins la jornada educativa com pels xiquets del Club de Patinatge Taurons de Nules per fer els entrenaments i competicions. De fet d’esta obra s’encarrega una empresa local, Vimas Esport”, explica Sorribes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.