Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els escolars de Nules comencen el curs amb aularis d’infantil remodelats, més accessibilitat i nous espais esportius

Els escolars de Nules comencen el curs amb aularis d’infantil remodelats, més accessibilitat i nous espais esportius

Es fan actuacions de millora en els centres escolars de Cervantes i Jaume I.

Els escolars de Nules han començat el nou curs amb aularis d’infantil remodelats i amb més accessibilitat i nous espais esportius, en concret les actuacions s’han realitzat en el CEIP Cervantes i CEIP Jaume I.

Així doncs, en l’aulari d’infantil del centre educatiu Jaume I s’han dut a terme diferents actuacions enfocades a dotar a este espai de major accessibilitat amb la construcció de rampes i banys condicionats per als més menuts. Es tracta d’una millora que ha estat finançada per la Conselleria d’Educació amb un import de 60.000 euros.

“Des de l’ajuntament també hem estat treballant en la millora dels nostres centres educatius, de fet s’han reformat els vestuaris i els banys de la zona poliesportiva del CEIP Jaume I per un import de més de 10.000 euros”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

A més, en este centre escolar també han treballat els alumnes del projecte T’Avalem Nules que s’han encarregat de fer tasques de jardineria i d’obra al pati d’este col·legi, principalment. Cal recordar que l’ajuntament de Nules ha contractat un total de vint-i-cinc persones per a la realització d’este projecte que compta amb una subvenció del Consell de 389.059,20 euros i que està enfocat a la formació en alternança amb treball o pràctica professional.

“Altra aposta important que hem fet per a este curs escolar és la realització de la pista d’hoquei que estarà al patí del Jaume I, la qual podrà ser utilitzada tant pels alumnes dins la jornada educativa com pels xiquets del Club de Patinatge Taurons de Nules per fer els entrenaments i competicions. De fet d’esta obra s’encarrega una empresa local, Vimas Esport”, explica Sorribes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.