fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els estudiants de l’Escola d’Adults de Benic脿ssim comencen ja la matr铆cula del pr貌xim curs

Els estudiants de l’Escola d’Adults de Benic脿ssim comencen ja la matr铆cula del pr貌xim curs

Les formacions reglades poden comen莽ar a inscriure’s ja en la Casa de la Cultura, mentre que les activitats de la EPA, UNED S猫nior i Escola d’Idiomes, obriran la seua matr铆cula al setembre.

El regidor d’educaci贸, Javier Alonso, ha anunciat l’avan莽ament dels terminis de matriculaci贸 dels cursos per a adults per a “poder facilitar als alumnes i alumnes que saben que volen cursar enguany els seus estudis, m茅s termini per a inscriure’s i con猫ixer l’oferta”.

D’esta manera, el termini per a la matr铆cula est脿 ja obert en els casos de Formaci贸 B脿sica: Alfabetitzaci贸, Neolectores, pre-graduat, etc; GES (Graduat en Educaci贸 Secund脿ria); Preparaci贸 per a les Proves d’acc茅s a la Universitat; Cicles Formatius, Proves lliures GES i tamb茅 en Valenci脿: nivells A2-B1-B2-C1-C2 i Castell脿 per a estrangers.

En estos casos, els interessats a matricular-se poden passar a partir de ja, per la Casa de la Cultura amb horari de dimarts i dijous de 11h a 13.30h i els dimecres de 17h. a 19h (excepte l’煤ltima setmana de juliol i el mes d’agost, que el centre romandr脿 tancat). A m茅s, la matricula es realitzar脿 per rigor贸s ordre d’inscripci贸 i fins a cobrir les places disponibles (r脿tio segons ordre de Conseller铆a).

D’altra banda, com ha informat el regidor, al setembre es mant茅 l’obertura de terminis per a matricular-se en l’Escola municipal d’Idiomes en Franc猫s, Engonals i Alemany; als Tallers: dibuix i pintura, fotografia, escriptura creativa, treballs manuals, etc. i tamb茅 per als alumnes que cursen la formaci贸 de la Uned-S猫nior.
Javier Alonso ha destacat que “les activitats de formaci贸 per a adults demostren la gran inquietud dels ve茂ns de Benic脿ssim per seguir participant, aprenent, i millorant en el seu creixement personal i formatiu. S贸n un exemple de tenacitat i vocaci贸 d’aprenentatge”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.