fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els forts vents causen danys en la coberta de la piscina d’Almassora i en diversos punts de la prov铆ncia de Castell贸

Els forts vents causen danys en la coberta de la piscina d’Almassora i en diversos punts de la prov铆ncia de Castell贸

Els bombers i t猫cnics municipals avaluen els danys mentre el carrer Manuel Vivanco continua tancat al tr脿fic.

Una dotaci贸 de Bombers del Consorci Provincial de Castell贸, juntament amb els t猫cnics municipals, ha avaluat aquest migdia els danys causats per les fortes ratxes de vent que es van registrar la passada nit en la coberta de la piscina d’Almassora. Les ratxes de fins a 120 km/h van arrancar plaques met脿l路liques de la coberta i les van llan莽ar fins al carrer Manuel Vivanco, causant danys tamb茅 en la tanca perimetral de la instal路laci贸 esportiva.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Almassora han informat que el carrer continuar脿 tallat per la Policia Local i la piscina i el gimn脿s tancaran fins a la supervisi贸 t猫cnica dels danys en profunditat.

Aix铆 mateix, a la prov铆ncia de Castell贸 s’han registrat danys en la via p煤blica i caiguda d’arbres a causa de les fortes ratxes de vent. Una tanca publicit脿ria ha caigut a l’avinguda del Mar de la capital de la Plana i hi ha hagut esllavissades en immobles, caiguda d’arbres i branques a Alcal脿 de Xivert, Benic脿ssim i Pen铆scola.

Les autoritats han demanat a la poblaci贸 que extreme les precaucions davant la possibilitat de m茅s vent i pluges en els pr貌xims dies. Els serveis d’emerg猫ncia continuen treballant per garantir la seguretat ciutadana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.