fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els grups municipals reben les primeres dades del pressupost de Vila-real per al 2017

Els grups municipals reben les primeres dades del pressupost de Vila-real per al 2017

La Junta de Portaveus s’ha reunit aquesta vesprada a l’Ajuntament de Vila-real per a abordar les línies generals dels pressupostos municipals per a 2017, que ascendiran aproximadament a 45 milions d’euros.

Amb aquest objectiu, l’equip de govern ha lliurat als portaveus dels grups de l’oposició les primeres dades dels comptes, amb detall dels capítols més desenvolupats. A partir d’aquest document inicial, l’executiu municipal convocarà novament als grups a finals de setmana per a conéixer les seues propostes i valoracions.

Les dades traslladades als grups detallen algunes de les xifres principals dels pressupostos de 2017, a falta de concretar els ingressos i la seua distribució en àrees com despesa corrent i inversió. Entre les previsions ja tancades, es reservaran 1.838.020 euros al Capítol 9 de passius financers i 767.917 euros per a fer front als interessos derivats d’aquests préstecs. El Capítol 4, de convenis i ajudes, ascendirà, a falta de concretar els últims detalls, a 2.493.428 euros, entre els quals es compten els convenis amb els col·lectius socials i acords amb entitats d’impuls a l’economia local, a més d’incentius a l’emprenedoria i la formació i ajudes socials. Quant als capítols de personal, despesa corrent i inversió, l’equip de govern s’ha compromès a remetre’ls als grups només les xifres, pendents de detalls tècnics en els departaments de Cadastre, Intervenció i Personal, estiguen confirmades.

Després d’aquesta primera reunió, divendres que ve es convocarà una altra Junta de Portaveus per a valorar les propostes presentades pels diferents grups i abordar la seua possible incorporació en els comptes municipals. La idea que baralla l’equip de govern és la de poder aprovar les pressupostos de 2017 la setmana que ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.