fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Horts Solidaris s’obriran el proper dilluns 4 de maig a Vinaròs

Els Horts Solidaris s’obriran el proper dilluns 4 de maig a Vinaròs

La Regidoria d’Agricultura ha preparat una organització especial per a garantir que els usuaris poden tornar a les parcel·les amb les màximes garanties de seguretat.

El proper dilluns 4 de maig l’Ajuntament tornarà a obrir els Horts Solidaris després del seu tancament, el passat 15 de març, com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per part del Govern Central. Esta mesura permetrà als usuaris tornar a les seues parcel·les per adequar els cultius després de més de 40 dies sense poder accedir.

La regidora d’Agricultura, Anna Fibla, ha destacat que “esta mesura es fa seguint les directrius marcades pel Govern Central, a través del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat, que permet la reobertura dels horts municipals”. En este sentit, la regidora ha destacat que per evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels usuaris s’ha establert el següent protocol:

– Els dies parells podran accedir els usuaris que tinguen una parcel·la amb el número par.

– Els dies imparells podran accedir els usuaris amb el número de l’hort imparell.

La regidora ha fet una crida al civisme de la ciutadania perquè respecte este protocol que s’ha establert amb la finalitat de preservar la salut de les persones. Segons afegia “entenem que els usuaris volen accedir als seus horts per adequar-los i recollir les collites, però preguem que respecten esta programació que hem acordat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.