fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els hospitals valencians serviran menús especials per Nadal per a facilitar l’estada de pacients

Els hospitals valencians serviran menús especials per Nadal per a facilitar l’estada de pacients

Els i les pacients degustaran menús elaborats amb plats típics nadalencs durant els dies més assenyalats d’estes festes nadalenques.

Els hospitals de la xarxa pública sanitària de la Comunitat Valenciana serviran durant els dies més significatius de les festes nadalenques menús especials elaborats amb plats típics d’estes festes amb la finalitat de fer més agradable l’estada de les persones pacients que romanen ingressats.

Es tracta d’una mesura més dins del Pla d’Humanització que desenvolupa la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb la finalitat de facilitar l’estada dels pacients als hospitals durant estos dies. Els menús han estat elaborats seguint les recomanacions nutricionistes i tenint en compte les necessitats mèdiques dels i les pacients.

A més, cada hospital ha organitzat una programació d’activitats nadalenques per a crear un ambient més agradable i acollidor. Per això, molts d’ells acullen durant estos dies l’actuació de cors nadalencs, visita de jugadors de diferents clubs esportius, tallers nadalencs per als nens, entre altres activitats.

Els hospitals de la Comunitat Valenciana oferiran a pacients la patologia de les quals ho permeta menús especials els dies de la Nit de Nadal, Nadal, Nit de cap d’any, Any Nou i el dia de Reyes, elaborats amb productes típics com a torrons o dolços nadalencs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.