fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els joves busquen el seu futur a trav茅s de Creu Roja

Els joves busquen el seu futur a trav茅s de Creu Roja

En 2016 van participar 95 alumnes i l’铆ndex d’inserci贸 va ser del 42%

La Creu Roja ofereix alternatives professionals a un grup d’alumnes d’entre 18 i 29 anys, procedents del sistema de garantia juvenil, per reprendre els estudis o buscar una professi贸 que els permeti garantir el seu futur. En 2016 van participar 95 alumnes, aconseguint un grau d’inserci贸 del 42%.

Aquests alumnes realitzen visites a empreses de diferents sectors, l’煤ltima ha resultat una experi猫ncia especial. La trobada amb Fran Cabedo els ha obert els ulls, en tractar-se d’una persona amb la qual s’han identificat plenament, Un jove emprenedor de la seva mateixa edat, que parla el seu mateix llenguatge, amb similars aficions, i que ha estat capa莽 d’obrir dues tendes en un curt espai de temps a Almassora i Castell贸, dedicades a la tecnologia i reparaci贸, aconseguint un considerable 猫xit.

El projecte d’Activaci贸, orientaci贸 i acompanyament, finan莽at pel Fondo Social Europeu i el Ministeri d’Ocupaci贸 i Seguretat Social, pret茅n activar als joves entre 18 a 29 anys, adscrits al sistema de garantia juvenil, per ajudar-los en la cerca d’un futur professional.

La Creu Roja els ofereix les eines necess脿ries per esclarir el seu futur, visitant diferents mitjans que els puguin proporcionar sortides cap al m贸n laboral. Una de les din脿miques amb us alumnes 茅s un ginkana a la recerca de recursos, per tota la ciutat, oberts a ofertes laborals com: SERVEF, Cambra de comer莽, ETTs, etc.
En 2016, la Creu Roja va atendre a 95 joves, aconseguint una inserci贸 del 42%. En l’actualitat hi ha 12 joves de diferents proced猫ncies, que reben una atenci贸 especialitzada a trav茅s de tutories individuals i orientaci贸 grupal, amb una metodologia din脿mica, adaptada al col路lectiu i centrada en treball competencial i el recorregut de millora en aspectes de creixement personal aplicat a l’ocupaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.