fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els i les alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London

Els i les alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London

20 estudiants d’anglés del Centre Formatiu de Morella s’han presentat a este examen extraordinari a desembre.

El Centre Formatiu de Morella ha realitzat avui una convocatòria extraordinària de l’examen d’anglés del Trinity College London a part de l’ordinària que es celebra cada juny a final de curs.

D’esta manera, 20 alumnes s’han presentat a la part escrita i realitzaran l’examen oral el dilluns. Així, la ciutat continua apostant per la formació i els idiomes de manera que facilita l’accés a cursos, tallers i exàmens oficials a Morella i sense la necessitat de desplaçar-se a poblacions més grans.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “els idiomes són molt importants avui en dia i l’accés a la formació per aprendre’ls ha de ser fàcil i propera de manera que no siga necessari desplaçar-se a ciutats més grans”. A més, l’edil ha comentat que “els exàmens del Trinity College London tenen un reconeixement oficial, la qual cosa és important a l’hora d’accedir a alguns llocs de treball”. Judit també ha subratllat que “a Morella seguim apostant per la formació i els idiomes, així com que els i les alumnes ho puguen fer ací, ja que, com veiem en cada examen i curs, la demanda i participació són elevades”. Finalment, Judit ha aprofitat per a “desitjar sort als i les alumnes que s’han presentat en esta convocatòria extraordinària”.

El Centre Formatiu de Morella ofereix diferents titulacions oficials per a diversos nivells en cursos d’idiomes. Enguany s’imparteix un curs especial per a alumnes infantils que ha tingut molt d’èxit, tant en matriculació, com en desenvolupament.

Cal recordar que el Centre Formatiu de Morella està obert a propostes formatives que la gent puga aprofitar com podrien ser els cursos d’altres idiomes o altres tipus de formació com cursos d’informàtica. Les possibilitats de realitzar diferents cursos formatius s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi en cadascun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.