fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els i les alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London

Els i les alumnes del Centre Formatiu de Morella realitzen l’examen del Trinity College London

20 estudiants d’angl茅s del Centre Formatiu de Morella s’han presentat a este examen extraordinari a desembre.

El Centre Formatiu de Morella ha realitzat avui una convocat貌ria extraordin脿ria de l’examen d’angl茅s del Trinity College London a part de l’ordin脿ria que es celebra cada juny a final de curs.

D’esta manera, 20 alumnes s’han presentat a la part escrita i realitzaran l’examen oral el dilluns. Aix铆, la ciutat continua apostant per la formaci贸 i els idiomes de manera que facilita l’acc茅s a cursos, tallers i ex脿mens oficials a Morella i sense la necessitat de despla莽ar-se a poblacions m茅s grans.

La regidora d’Educaci贸, Judit Garc铆a, ha destacat que “els idiomes s贸n molt importants avui en dia i l’acc茅s a la formaci贸 per aprendre’ls ha de ser f脿cil i propera de manera que no siga necessari despla莽ar-se a ciutats m茅s grans”. A m茅s, l’edil ha comentat que “els ex脿mens del Trinity College London tenen un reconeixement oficial, la qual cosa 茅s important a l’hora d’accedir a alguns llocs de treball”. Judit tamb茅 ha subratllat que “a Morella seguim apostant per la formaci贸 i els idiomes, aix铆 com que els i les alumnes ho puguen fer ac铆, ja que, com veiem en cada examen i curs, la demanda i participaci贸 s贸n elevades”. Finalment, Judit ha aprofitat per a “desitjar sort als i les alumnes que s’han presentat en esta convocat貌ria extraordin脿ria”.

El Centre Formatiu de Morella ofereix diferents titulacions oficials per a diversos nivells en cursos d’idiomes. Enguany s’imparteix un curs especial per a alumnes infantils que ha tingut molt d’猫xit, tant en matriculaci贸, com en desenvolupament.

Cal recordar que el Centre Formatiu de Morella est脿 obert a propostes formatives que la gent puga aprofitar com podrien ser els cursos d’altres idiomes o altres tipus de formaci贸 com cursos d’inform脿tica. Les possibilitats de realitzar diferents cursos formatius s’estudiar脿 depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi en cadascun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.