fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els parcs i zones verdes de la platja d’Almassora comptaran amb fonts d’aigua

Els parcs i zones verdes de la platja d’Almassora comptaran amb fonts d’aigua

Les 脿rees d’esbarjo de Cigarreta, Roser del Mar, Tramuntana i Vora Riu tindran sortidors p煤blics.

L’Ajuntament d’Almassora instal路lar脿 fonts d’aigua als parcs i zones verdes de Pitillo, Tramuntana, Roser del Mar i Vora Riu, tots ells situats en el districte mar铆tim. Els sortidors situats en els dos 煤ltims punts comptaran tamb茅 amb una safata en la part inferior perqu猫 els animals dom猫stics puguen refrescar-se.

L’edil de Platges, Amaya G贸mez, ha informat que, en els pr貌xims dies 鈥渆ls t猫cnics de Facsa visitaran les zones acordades per a la instal路laci贸 de les fonts i determinaran en quin punt exacte hauran d’estar situades, a fi de simplificar la connexi贸 amb la xarxa h铆drica鈥. La regidora ha assegurat que 鈥渆l personal municipal revisar脿 la resta de sortidors del districte mar铆tim, reparar脿 els que no funcionen i reposar脿 els danyats, com el del parc de la calle l’Arr贸s que va ser arrancat en un acte band脿lic鈥, ha assegurat G贸mez.

L’adquisici贸 i instal路laci贸 de les fonts tindr脿 un cost de 2.503,49 euros per a les arques municipals. L’edil de Serveis P煤blics, Joan Antoni Trenco, ha assegurat que la voluntat el consistori 茅s 鈥渞egular el manteniment d’aquestes instal路lacions a trav茅s d’un contracte unificat que licitarem pr貌ximament鈥.

Clausura de la campanya esportiva estival
Aquest divendres tindr脿 lloc en la zona del Xopar, al costat del Roser del Mar, l’煤ltima de les activitats gratu茂tes programades per la Regidoria d’Esports per a aquest estiu. Despr茅s de l’猫xit de la temporada anterior, el consistori ha programat sessions quinzenals obertes al p煤blic i a l’aire lliure per a acostar l’esport a ve茂ns i visitants. Zumba, pilates, aerobox o entrenament funcional han sigut algunes de les activitats que els almassorins han pogut gaudir durant la campanya esportiva estival, a l’oferta de la qual han contribu茂t els clubs locals de pirag眉isme i patinatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.