fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els pares de menor assassinat a Burjassot són posats en llibertat després d’atacar al presumpte homicida del seu fill

Els pares de menor assassinat a Burjassot són posats en llibertat després d’atacar al presumpte homicida del seu fill

Els pares del menor de 16 anys assassinat a desembre de 2021 en el parc La Granja de Burjassot, han sigut posats en llibertat després de clavar-li un ganivet al presumpte assassí del seu fill a les portes de la Ciutat de la Justícia de València.

Els pares del menor de 16 anys assassinat a desembre de 2021 en el parc La Granja de Burjassot, han sigut posats en llibertat després de clavar-li un ganivet al presumpte assassí del seu fill a les portes de la Ciutat de la Justícia de València. No obstant, el pare, José S. A., ha sigut enviat de nou a presó per incomplir la condicional, mentre que la mare, Mónica C. S., ha quedat en llibertat amb una ordre d’allunyament respecte del presumpte homicida.

L’incident va tindre lloc el passat dimarts després d’una vista en un Jutjat de Menors, on es discutia un possible acord de conformitat per l’assassinat ocorregut a desembre de 2021. Els pares del finat es van trobar amb el presumpte assassí del seu fill a les portes del jutjat i el van atacar. La mare va ser detinguda en el lloc dels fets, mentre que el pare va fugir en un taxi i va ser posteriorment detingut.

La decisió del jutge d’ordenar la llibertat del presumpte assassí del menor havia generat gran malestar en la família del finat, que havia demanat reiteradament que el jove romanguera en presó preventiva. Després de l’incident, s’ha generat un gran debat en l’opinió pública sobre la justícia per mà pròpia i la necessitat de respectar els processos judicials.

Experts en dret han destacat que els pares del menor finat han de ser jutjats pel sistema de justícia i no prendre la llei per la seua pròpia mà, independentment del dolor que senten per la pèrdua del seu fill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.