fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els participants en les III Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sépia de Borriana fan un balanç positiu dels primers dies

Els participants en les III Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sépia de Borriana fan un balanç positiu dels primers dies

En la trobada de germanor celebrada en el Restaurant Club Nàutic s’ha fet lliurament del recentment creat guardó del “Polper d’Honor”

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santiago Zorío, han participat avui de la trobada que ha reunit a la majoria dels hosteleros participants en les III Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia que es van iniciar divendres passat a Borriana. En el marc de la mateixa trobada, el President de l’Associació d’Hostaleria de Borriana, Juan Miguel Camina, ha fet lliurament del reconeixement creat per a aquesta tercera edició de les jornades, al director de Mediterrani, Jose Luís València, qui a més “d’agrair que s’haja pensat en el meu, vull destacar el gran nivell dels establiments de restauració de la ciutat, i per tant, segur que també de les jornades”.

Durant la trobada en el qual han estat presents molts dels i les responsables dels menús que els catorze restaurants de Borriana elaboraran fins al pròxim 9 d’abril, tots han coincidit a assenyalar la “bona arrencada de les jornades”, ja que, malgrat el mal temps del dissabte i a la coincidència de dates amb altres celebracions que podien restar comensals, el mateix regidor de Turisme ha assenyalat que “estem molt satisfets de veure que la gent de Borriana segueix responent bé a les propostes en forma de jornades gastronòmiques que s’organitzen en la ciutat, i ara solament esperem que la dinàmica de participació seguisca creixent i tanquem el certamen amb un nou èxit tant d’establiments participants, que ja és una realitat, com de gent disposada a participar i provar els menús especialment dissenyats”. Des de la mateixa Federació d’Hostaleria i la Regidoria de Turisme s’ha recordat que “dimecres que ve també tindrà lloc el “xou-cooking” i la degustació de polp en el CMC La Mercè a partir de les 19.00 hores”, en una iniciativa més englobada dins de les jornades que com ha explicat Zorío “programem per a seguir dinamitzant cadascun dels certàmens, i al seu torn, promocionant els productes que són protagonistes en cadascuna d’elles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.