fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Ports llan莽a la seua gran plataforma de reserva online i comercialitzaci贸

Els Ports llan莽a la seua gran plataforma de reserva online i comercialitzaci贸

La nova p脿gina web www.elsports.es cont茅 350 p脿gines d’informaci贸, 1200 fotografies i v铆deos i compta amb 70 establiments reservables implementats

Els Ports llan莽a la seua gran plataforma de reserva online, una de les grans apostes de la primera anualitat del Pla de Competitivitat Tur铆stic, projecte finan莽at per la Mancomunitat Comarcal dels Ports, la Generalitat Valenciana i la Diputaci贸 de Castell贸. Una gran ferramenta informativa i de comercialitzaci贸, ja que compta amb 350 p脿gines que aglutinen la informaci贸 tur铆stica de la zona, 1200 fotografies i v铆deos que li donen un gran pes al disseny i imatge i amb 70 establiments implementats, que aniran configurant tots els seus continguts, tarifes i dades de forma progressiva. Aquest projecte l’ha realitzat l’empresa morellana Arc Estudi Disseny.

La nova p脿gina web 茅s un gran canal d’informaci贸, per貌 tamb茅 vol transmetre sensacions i emocions, donar a con猫ixer tots els encants de la comarca i oferir plans adaptats al perfil dels visitants. Per aix貌, compta amb les seccions “Els Ports”, on es d贸na a con猫ixer la comarca d’una manera general, “Pobles”, on trobem la informaci贸 tur铆stica de cada localitat, “Qu猫 fer”, secci贸 on es pot consultar l’oferta cultural i de turisme actiu, l’agenda o les rutes en cotxe, “Inspira’t”, on s’ofereixen plans en funci贸 de l’estaci贸 de l’any, del perfil del visitant, dels seus desitjos o del mitj脿 de transport, l’apartat de “Reservar” i “Bloc”. La p脿gina web 茅s 100% accessible i es pot arribar a qualsevol secci贸 en un sol clic. A m茅s, s’ha buscat una gran connectivitat interna, per facilitar que l’usuari trobi tota la informaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.