fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Reis Mags d鈥橭rient han arribat a Morella carregats de regals

Els Reis Mags d鈥橭rient han arribat a Morella carregats de regals

Els Reis d鈥橭rient han entrat a Morella pel portal de Sant Miquel on tots els xiquets i xiquetes els estaven esperant

Els Reis Mags d鈥橭rient i tota la comitiva de patges han arribat a Morella i han entrat pel portal de Sant Miquel on tots els xiquets i xiquetes morellans els estaven esperant. La cavalcada ha comen莽at a les 19.00 hores des de la pla莽a de Sant Miquel on l鈥橝lcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, i les autoritats han eixit a rebre鈥檒s. La carrossa i tot el necessari per a aquesta nit d鈥檌l路lusi贸 estava preparat per a l鈥檈spectacular cavalcada.

L鈥檃rribada de SS. MM. els Reis d鈥橭rient a Morella 茅s bastant espectacular, a m茅s de ser una de les m茅s hist貌riques de la Comunitat Valenciana. Quan han entrat pel portal, un esclat de llums, colors i m煤sica s鈥檋an combinat per a posar els pels de punta a tots aquells que han sortit a rebre鈥檒s. A m茅s, una de les peculiaritats de la m脿gia que envoltava l鈥檃rribada 茅s que s鈥檋an vist alguns dels patges baixar, despenjant-se amb cordes, des de les majestuoses torres de Sant Miquel.

La cavalcada ha recorregut els principals carrers del poble, des de la pla莽a de Sant Miquel fins la Bas铆lica Arxiprestal. Durant tot el trajecte ses majestats han repartit regals entrant pels balcons de la ciutat. A l鈥檃rribada a l鈥檃juntament els Reis han pujat al balc贸 del mateix. Des d鈥檃quest lloc s鈥檋an dirigit a tots els xiquets i xiquetes de Morella i, a m茅s, l鈥檃lcalde, Rhams茅s Ripoll茅s, els ha agra茂t 鈥渓a visita a la nostra ciutat que ompli d鈥檌l路lusi贸 les cares dels m茅s menuts i 茅s un honor tindre鈥檒s un any m茅s ac铆 a pesar del fred que sol fer al gener morell脿鈥. L鈥檈dil ha aprofitat l鈥檕portunitat per a invitar-los als tres al pr貌xim Anunci, que es celebrar脿 el 27 d鈥檃gost. A m茅s, durant tot el trajecte, tant els Reis mags com la seua comitiva de patges han repartit caramels. Finalment, una vegada han arribat a la Bas铆lica Arxiprestal,han acabat d鈥檈ntregar tots els regals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.