fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els serveis atesos per la Policia Local durant el Carnaval han disminuït un 25% este 2017 a Vinarós

Els serveis atesos per la Policia Local durant el Carnaval han disminuït un 25% este 2017 a Vinarós

En total s’han realitzat 276 serveis, davant els 371 que hi va haver durant el 2016

La Prefectura de la Policia Local de Vinaròs ha presentat este matí el balanç de seguretat i incidències durant les celebracions del Carnaval 2017 a la localitat, entre els dies 17 i 27 de febrer de 2017.

En tot este desplegament humà han participat 311 efectius, repartits en tres torns de treball de la següent manera: 84 en torns de matí, 113 de torns de tarda i 114 en torns de nits.

A escala global, el regidor de Festes, Marc Albella, explica que “tot i la gran afluència de persones en estes dates, els incidents han estat molt pocs, de manera que en relació als resultats dels anys anteriors el balanç és positiu i amb un nombre d’incidències significativament menor “.

Segons les dades registrades, han estat 276 els serveis atesos per la Policia Local, el que suposa un descens del 25% respecte a 2016, quan es van produir un total de 371.

Durant els 11 dies del Carnaval, afegeix l’intendent principal i Cap de la Policia Local de Vinaròs, Juan Manuel Doménech, els agents han realitzat vigilància ininterrompuda durant les 24 hores de dia al recinte de les casetes, on no s’ha produït cap incidència en el lloc relacionada amb furts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.