fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els t猫cnics certifiquen dos nous barracons per a atendre als 600 alumnes del Regina Violant a 16 mesos de finalitzar les obres

Els t猫cnics certifiquen dos nous barracons per a atendre als 600 alumnes del Regina Violant a 16 mesos de finalitzar les obres

El col路legi Santa Quit猫ria suma una nova prefabricada i estrena pissarres digitals.

Els t猫cnics de Conselleria d’Educaci贸, l’empresa encarregada del subministrament de les aules prefabricades, els arquitectes municipals i la regidora d’Educaci贸 d’Almassora, Mar铆a Jos茅 Tormo, es van despla莽ar el divendres al recinte provisional del col路legi Regina Violant per a certificar l’obertura de dos nous barracons i l’ampliaci贸 de l’espai que funciona com a menjador escolar per a atendre durant el pr貌xim curs a m茅s de 600 alumnes a 16 mesos que finalitzen les obres del seu centre.

Els t猫cnics van revisar tot el complex educatiu, inclosa la pista annexa de patinatge, per a garantir que la totalitat del col路legi, que funciona en barracons des de fa 10 anys, est脿 condicions de rebre als 609 estudiants inscrits en aquestes depend猫ncies. 鈥淓ls t猫cnics han ratificat que la instal路laci贸 garanteix la seguretat dels xiquets i docents, fet al marge de la indignitat que suposa educar als menuts en aquest tipus de recintes deplorables al que en el cas dels alumnes del Regina Violant d’Almassora assisteixen des de 2006鈥, ha assenyalat la regidora d’Educaci贸.

Tormo ha recordat 鈥渁 tota aqueixa generaci贸 d’alumnes que va cursar l’ensenyament Infantil i Prim脿ria en barracons perqu猫 aix铆 ho van voler els qui ens governaven en l’猫poca鈥. 鈥淟’obra del col路legi, que ja ha superat els dos primers mesos d’execuci贸, posar脿 fi a eixa falta de respecte perp猫tua que 茅s condemnar als m茅s xicotets a la precarietat educativa durant 10 anys鈥, ha afegit l’edil.

Es tracta d’una circumst脿ncia que tamb茅 comparteixen els alumnes del col路legi Santa Quit猫ria. Aix铆, despr茅s de la recepci贸 de les aules del Regina divendres passat, la delegaci贸 es va traslladar a l’altre centre educatiu format 铆ntegrament per barracons per a confirmar el compliment de la normativa del nou barrac贸 instal路lat per a donar cabuda a 80 alumnes a partir del pr貌xim dijous.

El curs escolar comen莽ar脿 eixe dia per a 2.298 alumnes d’Infantil i Prim脿ria, a m茅s dels estudiants d’ESO i Batxillerat. El curs finalitzar脿 el 20 de juny per als primers i el 16 de juny per als majors. Segons el calendari previst, en el que resta d’any els usuaris gaudiran com a festius del 12 d’octubre i les vacances de Nadal, que s’estendran del 23 de desembre al 6 de gener.

Leave a Reply

Your email address will not be published.