fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els tractaments contra plagues d’insectes que du a terme la delegació de Sanitat continuen la setmana vinent a Sagunt

Els tractaments contra plagues d’insectes que du a terme la delegació de Sanitat continuen la setmana vinent a Sagunt

Els treballs es realitzaran en diferents punts de la ciutat per a controlar la plaga de mosquits, revisar col·legis i continuar amb l’estudi de la prova pilot contra paneroles americanes.

El departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt continuarà la setmana vinent amb els treballs de control de plagues d’insectes en diferents zones de la ciutat, revisar col·legis i continuar amb l’estudi de la prova pilot d’un nou insecticida en la xarxa de clavegueram contra les paneroles americanes. Serà durant esta setmana, del dilluns 16 al divendres 20 de desembre, quan l’empresa CTL (Compañia Tratamientos Levante), encarregada dels treballs, durà a terme els tractaments.

El dilluns i dimarts revisaran col·legis per al control de plagues. El dimecres 18, es realitzarà un control de mosquits a Almardà, Corinto i en la desembocadura del Palància. Per al dijous 19 està previst procedir a l’estudi de l’efecte del producte Crawblock contra les paneroles americanes en la xarxa de clavegueram. El divendres 20, també es realitzarà la revisió de plagues en col·legis. Els dies 16, 17 i 20 l’empresa farà actuacions en espais públics requerits per la ciutadania.

El departament de Sanitat recorda a més que la ciutadania té un important paper per a evitar la proliferació del mosquit tigre, ja que es calcula que més del 90% dels llocs on pot criar són privats. Recomana revisar periòdicament les llars i conscienciar les persones de l’entorn perquè facen el mateix, ja que d’esta manera es pot reduir la presència d’este insecte. A més, l’Ajuntament de Sagunt posa a la disposició de la ciutadania diferents vies per a comunicar qualsevol incidència referent a plagues d’insectes, tals com el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.