fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els treballadors de l’atur agrari netegen les séquies de Nules per millorar el desaigüe del terme

Els treballadors de l’atur agrari netegen les séquies de Nules per millorar el desaigüe del terme

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa diferents actuacions de neteja de séquies del terme municipal amb les ajudes rebudes per als aturats del sector agrari.

En esta situació es troben les séquies de la zona del Cabeçol, en la part de baix de la via del tren; les del camí dels Quartals als búnquers; o les de la zona de Pelejanes, “ens hem trobat que el pas de l’aigua estava completament bloquejat, de fet hi ha séquies que segons alguns veïns no es netejaven des de feia més de 20 anys per tant una vegada escoltades les queixes hem decidit actuar per a millorar el desaigüe del terme municipal”, matisa Sorribes.

Una problemàtica constant al terme municipal de Nules és la finca del Pou, “la neteja de les séquies d’esta zona ens ajudaran al fet que l’estancament d’aigua siga menor, evitant problemes de salubritat i de mosquits que hem patit anys enrere i que s’hagueren pogut evitar si s’hagueren netejat les séquies”, comenta el regidor d’Obres i serveis.

Altres llocs en les que s’ha fet actuacions semblants són en la séquia del braç i en la Gola. “Estes actuacions són molt importants per què l’aigua que no podia passar per les séquies estava afectant les finques dels voltants”, conclou el regidor d’Obres i Serveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.