fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els treballs de control de plagues continuen a Sagunt

Els treballs de control de plagues continuen a Sagunt

Durant la setmana es realitzaran treballs en el clavegueram, aix铆 com de control del mosquit tigre

Una setmana m茅s, el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt realitzar脿 treballs de tractament contra les plagues d’insectes en diferents zones de la ciutat. Ser脿 durant la setmana del 14 al 18 d’octubre quan l’empresa CTL (Companyia Tractaments Levante) encarregada dels treballs, portar脿 a terme els tractaments en els diferents nuclis urbans.

Hui es realitzar脿 el tractament del mosquit tigre a Almard脿 i a la desembocadura del Pal脿ncia, aix铆 com a les zones l’av铆s de les quals haja rebut el departament. Dimarts, 15 d’octubre, CTL realitzar脿 treballs al clavegueram de la zona del Castell i voltants i de dimecres, 16 d’octubre, a divendres, 18 d’octubre, a Almard脿 i Corinto.

La setmana del 21 al 25 d’octubre l’empresa CTL acabar脿 definitivament amb els treballs de clavegueram i, d’esta manera, haur脿 cobert totes les zones del municipi.

El departament de Sanitat recorda a la ciutadania que t茅 a disposici贸 diverses vies per a comunicar qualsevol incid猫ncia referent a este tipus de plagues, com s贸n el tel猫fon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i el del regidor delegat de Sanitat, Javier Tim贸n, (648 955 594), aix铆 com els correus electr貌nics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

A m茅s, des del departament informen que durant novembre i desembre es refor莽ar脿 el control de rosegadors

Leave a Reply

Your email address will not be published.