fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els treballs de control de plagues continuen a Sagunt

Els treballs de control de plagues continuen a Sagunt

Durant la setmana es realitzaran treballs en el clavegueram, així com de control del mosquit tigre

Una setmana més, el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt realitzarà treballs de tractament contra les plagues d’insectes en diferents zones de la ciutat. Serà durant la setmana del 14 al 18 d’octubre quan l’empresa CTL (Companyia Tractaments Levante) encarregada dels treballs, portarà a terme els tractaments en els diferents nuclis urbans.

Hui es realitzarà el tractament del mosquit tigre a Almardà i a la desembocadura del Palància, així com a les zones l’avís de les quals haja rebut el departament. Dimarts, 15 d’octubre, CTL realitzarà treballs al clavegueram de la zona del Castell i voltants i de dimecres, 16 d’octubre, a divendres, 18 d’octubre, a Almardà i Corinto.

La setmana del 21 al 25 d’octubre l’empresa CTL acabarà definitivament amb els treballs de clavegueram i, d’esta manera, haurà cobert totes les zones del municipi.

El departament de Sanitat recorda a la ciutadania que té a disposició diverses vies per a comunicar qualsevol incidència referent a este tipus de plagues, com són el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i el del regidor delegat de Sanitat, Javier Timón, (648 955 594), així com els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

A més, des del departament informen que durant novembre i desembre es reforçarà el control de rosegadors

Leave a Reply

Your email address will not be published.