fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els treballs de control de plagues de Sagunt continuaran la setmana vinent a Almardà i edificis públics

Els treballs de control de plagues de Sagunt continuaran la setmana vinent a Almardà i edificis públics

Durant la setmana es faran treballs en el clavegueram, així com de control de legionel·la i del mosquit tigre.

Una setmana més, el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt farà treballs de tractament contra rosegadors i plagues d’insectes en diferents zones de la ciutat. Serà durant la setmana vinent, del dilluns 21 al divendres 25 d’octubre, quan l’empresa CTL (Companyia Tractaments Llevant), encarregada dels treballs, durà a terme els tractaments en els diferents nuclis urbans.

El dilluns 21, el dijous 24 i el divendres 25 continuaran els treballs en la zona d’Almardà per a acabar amb esta zona, tant de tractament de clavegueram com de control larvicida del mosquit tigre. El dimarts, 22 d’octubre, CTL realitzarà tractaments contra la legionel·la en el camp de futbol del Fornàs. Així mateix, el dimecres 23 es duran a terme revisions de control de plagues en diferents edificis públics del municipi.

Des del departament de Sanitat s’informa la població que s’han repartit cartells informatius sobre el mosquit tigre en diferents punts de la població, places i panells informatius per a informar la població de les normes que han de complir per a controlar el mosquit tigre i prevenir-lo en l’ambient dels seus domicilis.

Cal recordar que el mosquit tigre, a diferència d’altres espècies autòctones, pica en les hores diürnes. És un mosquit principalment urbà que aprofita sistemàticament punts d’aigua d’origen humà per a la seua reproducció. Les larves es desenvolupen en recipients on existixen xicotetes acumulacions d’aigua, com per exemple poals, florers i altres objectes que continguen aigua en jardins, patis i descampats.

El departament de Sanitat posa a la disposició de la ciutadania diverses vies per a comunicar qualsevol incidència referent a esta mena de plagues, com són el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i el del regidor delegat de Sanitat, Javier Timón, (647 955 594), així com els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.