fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els usuaris de la Resid猫ncia El Collet de Benicarl贸 gaudeixen dels beneficis de la ter脿pia equina

Els usuaris de la Resid猫ncia El Collet de Benicarl贸 gaudeixen dels beneficis de la ter脿pia equina

La ter脿pia promou el desenvolupament cognitiu, f铆sic, emocional i social i millora la qualitat de vida dels usuaris. Les sessions s’han dut a terme en companyia dels familiars i amb la col路laboraci贸 de l’associaci贸 AFARE.

Els 45 usuaris de la Resid猫ncia i Centre de Dia El Collet han participat durant les 煤ltimes setmanes en un nou projecte terap猫utic per a millorar la seua qualitat de vida. Es tracta de la ter脿pia equina, que promou el desenvolupament cognitiu, f铆sic, emocional i social i, a m茅s, permet el contacte no nom茅s amb els animals sin贸 tamb茅 amb la natura en general.

芦Eixir de l’ambient residencial, pentinar els cavalls, passejar-los i acaronar-los ha resultat ser una experi猫ncia molt enriquidora per a tots i totes禄, ha assenyalat la presidenta de l’OACSE (Organisme Aut貌nom de Centres Socials Especialitzats), Gemma Cerd脿. La presidenta ha afegit que 芦la participaci贸 dels familiars tamb茅 ha estat fonamental, perqu猫 han pogut comprovar en primera persona l’avantatge d’aquest tipus de ter脿pies禄.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme gr脿cies a la col路laboraci贸 d’AFARE, l’associaci贸 de familiars de la Resid猫ncia i Centre de Dia El Collet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.