Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els usuaris del Centre de Dia d’Alzheimer d’Onda celebren una jornada de convivència amb les seues olimpíades

Els usuaris del Centre de Dia d’Alzheimer d’Onda celebren una jornada de convivència amb les seues olimpíades

Els familiars dels usuaris han pogut comprovar les activitats que realitzen cada dia en el centre i que busquen la millora del seu benestar.

Els usuaris del Centre de Dia d’Alzheimer d’Onda han celebrat en el dia de hui una jornada d’olimpíades en el mateix centre que atén les persones que pateixen esta malaltia.

Les olimpíades, organitzades per AFA Castelló han consistit en un circuit on es pot comprovar les diferents activitats que realitzen cada dia, des de musicoteràpia, ball o risoterapia, treballs manuals o cant.

En esta jornada han participat els familiars dels residents així com l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester al costat del regidor de benestar social, Família i Majors, Óscar Valero, qui ha explicat que “és una satisfacció veure el nivell de benestar que tenen els usuaris d’este Centre de Dia” i ha agraït tant als familiars com al personal del centre la labor que desenvolupen.

I afig, Valero: “els ciutadans d’Onda tenim un compromís amb els nostres majors afectats per l’Alzheimer, cuidar-los i millorar la qualitat de vida, tant d’ells com dels seus familiars”. L’Ajuntament d’Onda va aprovar una ajuda de 17.000 euros a l’Associació de Familiars de Persones amb Malaltia d’Alzheimer a Onda per a fomentar les activitats i tallers dirigits en el centre que l’associació gestiona a Onda.

El Centre de Dia d’Alzheimer d’Onda treballa per a pal·liar els efectes degeneratius de l’Alzheimer, així com per a contribuir a la millora de la qualitat de vida dels malalts i famílies, i per a això realitzen diàriament exercicis de memòria i vocabulari, fisioteràpia o psicomotricitat. El centre compta amb un equip interdisciplinari, integrat per professionals mèdics, psicòlegs, terapeutes i treballadors socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.