fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els vehicles de la Policia Local de Nules ja compten amb el distintiu de vehicles cardioprotegits

Els vehicles de la Policia Local de Nules ja compten amb el distintiu de vehicles cardioprotegits

L’Ajuntament de Nules va dotar el mes passat a la Policia Local de quatre aparells desfibril路ladors del ‘Projecte Salvavides’, per a poder realitzar una primera intervenci贸 en casos d’infart.

La necessitat de dotar d’estos equips a la Policia Local van venir fonamentades sobre la base de les actuacions sanit脿ries en les quals participa, ja que els agents intervenen en nombroses incid猫ncies sanit脿ries, de les quals un percentatge important s贸n accidents cardiovasculars. Per a莽貌, ha subratllat que “茅s important铆ssima la labor que realitzen els agents de la Policia Local quan arriben els primers a atendre una parada cardiorespirat貌ria, per la qual cosa dotant a les patrulles de desfibril路ladors contribu茂m a incrementar les possibilitats de sobreviure de la v铆ctima, a l’espera que arriben al lloc les assist猫ncies sanit脿ries” va matisar l’Alcalde, David Garc铆a.

Malgrat que els desfibril路ladors adquirits s贸n molt senzills d’utilitzar, els agents de la Policia Local i Protecci贸 Civil van rebre formaci贸 perqu猫 l’atenci贸 siga professional en este tipus de situacions que s贸n un element fonamental en les patrulles, que donen un valor afegit a la professionalitzaci贸 de la Policia Local de Nules.

Esta mateixa setmana, i com un pas m茅s donat en este sentit, s’han instal路lat els adhesius-distintius com a vehicle cardioprotegit als quatre vehicles policials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.