fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els ve茂ns de l’Alcora podran tramitar la seua declaraci贸 de la renda a l’Ajuntament

Els ve茂ns de l’Alcora podran tramitar la seua declaraci贸 de la renda a l’Ajuntament

El Consistori habilitar脿 la sala d’exposicions amb esta finalitat. Els interessats hauran de demanar cita pr猫via a partir del 3 de maig, a trav茅s del tel猫fon 901 22 33 44 o internet (Ag猫ncia Tribut脿ria).

Els ve茂ns i ve茂nes de l’Alcora podran realitzar la seua declaraci贸 corresponent a la campanya de la renda 2017 sense despla莽ar-se fora de la localitat, gr脿cies al servei que s’oferir脿 a les instal路lacions de l’Ajuntament. Concretament, el Consistori habilitar脿 la sala d’exposicions amb esta finalitat.

Es tracta d’una iniciativa que s’oferir脿 per primera vegada a l’Alcora i que va ser sol路licitada a l’inici d’este l’any a la Conselleria en una reuni贸 mantinguda entre el primer tinent d’alcalde i diputat auton貌mic, V铆ctor Garcia, i la Secret脿ria Auton貌mica d’Hisenda, Clara Ferrando.

“Este 茅s un altre exemple del treball i comprom铆s de l’Ajuntament per acostar i millorar els serveis que es presten a l’Alcora, evitant que els ve茂ns i ve茂nes hagen de despla莽ar-se a altres localitats per a realitzar les seues gestions” destaquen “sobretot quan es tracta de campanyes tan importants i que afecten tanta gent com 茅s el cas de la declaraci贸 de la renda”.

Els interessats podran demanar cita pr猫via a partir del 3 de maig. Esta sol路licitud haur脿 de fer-se a trav茅s de la p脿gina web de l’Ag猫ncia Tribut脿ria o cridant al n煤mero 901 22 33 44, indicant que volen fer la seua declaraci贸 a l’Alcora. El termini per a sol路licitar cita finalitzar脿 el 29 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.