fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els veïns de Morella que vulguen renovar el DNI i passaport podran fer-ho el dia 28 d’abril a Vinaròs

Els veïns de Morella que vulguen renovar el DNI i passaport podran fer-ho el dia 28 d’abril a Vinaròs

El centre de Vinaròs habilita un dia per als veïns de Morella. Cal demanar cita prèvia a l’Ajuntament de Morella fins al 20 d’abril. La Subdelegació de Castelló no ha enviat els equips mòbils de DNI en els últims dos anys.

Els veïns i veïnes de Morella que vulguen renovar el DNI i el passaport podran fer-ho el dia 28 d’abril a Vinaròs. Aquest centre de renovació ha habilitat un dia per als morellans, després que els equips mòbils de DNI no hagen pujat a la localitat dels Ports en els darrers dos anys. Els interessats hauran de sol·licitar cita prèvia a les oficines municipals, des d’on es tramitarà el torn. Aquesta gestió es realitzarà fins al 20 d’abril.

El regidor de governació, Jorge Garcia, assenyala que “entenem que aquesta és una solució necessària, però que ha de ser temporal, ja que els equips mòbils de renovació de DNI han de tornar a funcionar i han de pujar a Morella perquèels nostres veïns i veïnes puguen renovar la seva documentació sense necessitat de realitzar tants quilòmetres”. Aquesta exigència s’ha realitzat en els últims anys a través de cartes i de mocions al ple, així com també en les reunions que ha mantingut l’alcalde de la localitat amb el subdelegat.

Cal recordar que els equips del DNI es van enviar a Morella, per última vegada, al juny de 2014. Des de llavors, s’han reiterat les peticions d’aquests, perquè els veïns i veïnes puguen renovar-se el carnet a les seves localitats. Malgrat aquestes exigències, la Subdelegació del Govern de Castelló no ha posat solució a aquest tema. Aquests equips s’enviaven sempre una o dues vegades l’any, evitant-se així nombrosos desplaçaments dels veïns i veïnes de la localitat fins a Vinaròs o Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.