fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els xiquets i xiquetes de Vilafamés inauguren el nou pati de l’escola

Els xiquets i xiquetes de Vilafamés inauguren el nou pati de l’escola

L’Ajuntament de Vilafamés ha realitzat una reforma integral que inclou nous espais esportius, jocs i un hort escolar.

Els xiquets i xiquetes del CEIP Sant Miquel de Vilafamés han inaugurat aquest matí el nou pati de l’escola. Un alumne, representant a cada curs, ha estat l’encarregat de realitzar el tall simbòlic de la cinta. Al costat d’ells el director del col·legi, l’arquitecta responsable de l’obra i els treballadors que han executat la reforma.

Des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Vilafamés s’ha volgut donar protagonisme als que seran usuaris del pati i al personal tècnic que s’ha encarregat de la reforma. Els xiquets ja van ser els encarregats d’inaugurar la reforma del pati d’infantil.

El regidor d’Educació, Pablo Juan, ha explicat que el pati presentava nombroses deficiències. “Les arrels dels arbres havien aixecat el paviment, la tanca estava deteriorat, els xiquets queien pel mal estat del sòl i les arrels, la pelussa dels arbres causava problemes als menuts” ha relatat l’edil.

En la reforma s’ha substituït la tanca i la porta d’accés. A més s’ha repavimentat el camp de joc i s’ha redistribuït per millorar la pràctica d’esports. Ara escolars i mestres disposen de camp de futbol sala i handbol, camp de bàsquet, una nova font, zona de jocs tradicionals com el “sambori”, bitlles, espai per a la gimnàstica … La millora també ha estat notable en l’accessibilitat. S’han col·locat baranes a les escales i s’han pintat per fer-les més visibles i segures.

Una altra de les novetats és la creació d’un hort escolar amb sistema de reg. Així mateix també s’instal·laran pissarres al pati.

La reforma integral del pati del col·legi ha suposat una inversió de més de 50.000 euros per part de l’Ajuntament de Vilafamés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.