fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Emerg猫ncies recomana extremar la precauci贸 en carretera en coincidir l’operaci贸 retorno de vacances amb la previsi贸 de fortes pluges

Emerg猫ncies recomana extremar la precauci贸 en carretera en coincidir l’operaci贸 retorno de vacances amb la previsi贸 de fortes pluges

El Centre de Coordinaci贸 d’Emerg猫ncies mant茅 el refor莽 d’un 24% en els torns del servei del tel猫fon ‘1路1路2 Comunitat Valenciana’.

El Centre de Coordinaci贸 d’Emerg猫ncies de la Generalitat recomana extremar aquest cap de setmana la precauci贸 en els despla莽aments per carretera en la Comunitat Valenciana en coincidir l’operaci贸 retorno de vacances amb episodis de fortes pluges i tempestes prevists per l’Ag猫ncia Estatal de Meteorologia (AEMET).

L’operaci贸 especial de tr脿nsit pel retorn de les vacances estivals comen莽a aquest divendres a les tres de la tarda i es mantindr脿 activa fins a la mitjanit del pr貌xim diumenge, 28 d’agost. Per貌 ser脿 a partir de la tarda d’aquest divendres i del dissabte quan es produeixin els fen貌mens tempestuosos m茅s intensos, especialment a l’interior de la prov铆ncia de Val猫ncia, on s’ha decretat la preemerg猫ncia nivell taronja per pluges i tempestes.

El secretari auton貌mic de Seguretat i Emerg猫ncies, Jos茅 Mar铆a 脕ngel, ha insistit a llan莽ar un missatge de 鈥渃autela m脿xima davant un cap de setmana que es presenta marcat per molts despla莽aments per les carreteres de la Comunitat Valenciana, amb unes condicions meteorol貌giques desfavorables que requereixen de molta m茅s prud猫ncia al volant鈥.

脕ngel ha afegit que per a donar un major servei a la ciutadania “els torns del servei del tel猫fon d’Emerg猫ncies ‘1路1路2 Comunitat Valenciana’ seguiran amb un 24% de refor莽 de personal per a oferir una atenci贸 m茅s 脿mplia davant possibles conting猫ncies que puguin donar-se en les carreteres i en previsi贸 d’una major atenci贸 a causa de la situaci贸 meteorol貌gica prevista鈥.

Des del Centre de Coordinaci贸 d’Emerg猫ncies es recomana, per tant, que es programi l’horari m茅s adequat per a la realitzaci贸 del viatge, evitant les hores m茅s desfavorables i, en cas necessari, utilitzar els itineraris alternatius proposats per la Direcci贸 General de Tr脿nsit.

En el cas de conducci贸 amb pluja, es recomana circular per carreteres principals i autovies i moderar la velocitat, aix铆 com informar-se sobre l’estat de les carreteres de la ruta a seguir i possibles itineraris alternatius; evitar passos subterrani i ponts que ofereixin dubtes sobre la seva resist猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.