fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Empreses i destinació turística se sumen a les Bones Pràctiques Avançades del SICTED enfront de la Covid19 a Peníscola

Empreses i destinació turística se sumen a les Bones Pràctiques Avançades del SICTED enfront de la Covid19 a Peníscola

Serveis municipals i empreses que compten amb el distintiu han superat ja els comités extraordinaris que avaluen els protocols de seguretat sanitària.

Les empreses i serveis públics de la localitat que estan treballant en el Sistema de Qualitat Turística en Destinacions, any rere any realitzen propostes de millora.

L’any passat, amb la declaració de la pandèmia a conseqüència del coronavirus i la propagació, a nivell mundial, de la Covid19, la Secretaria d’Estat de Turisme va impulsar la inclusió de millores de seguretat dins del SICTED.

Es van crear grups de treball per a l’adaptació dels protocols sanitaris contra la Covid19 establits per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola en els quals Peníscola va participar amb l’objectiu d’establir unes bones pràctiques avançades dins del programa SICTED el compliment del qual fóra avaluable en comités extraordinaris.

L’any passat, empreses i destinació van començar a treballar en aquestes bones pràctiques avançades centrades en l’aplicació de protocols de seguretat sanitària i, enguany, després de la celebració d’un nou comité extraordinari, Peníscola ha continuat participant-hi.

Raquel París, regidora de l’àrea de Turisme, ha volgut posar aquest esforç conjunt, “som una de les destinacions de referència en el nostre territori en implantació de sistemes de qualitat en destinació i estem compromesos, destinació i empreses, amb garantir el compliment dels protocols de seguretat” ha assegurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.