fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Enguany el Campus Dofí de Sagunt compta amb una oferta de 200 places i 30 per al Campus d’Atletisme

Enguany el Campus Dofí de Sagunt compta amb una oferta de 200 places i 30 per al Campus d’Atletisme

El termini d’inscripció serà del 19 de maig al 6 de juny i es realitzarà de manera telemàtica.

El Departament d’Activitat Física, Salut i Esports de l’Ajuntament de Sagunt convoca una altra edició més del Campus Dofí, un projecte educatiu d’activitats lúdic-esportives per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys d’edat durant les vacances d’estiu. El termini d’inscripció serà del 19 de maig al 6 de juny, tots dos inclusivament i es realitzarà en línia a través del següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/

Enguany s’oferiran 200 places per al Campus Dofí i 30 places per al Campus d’Atletisme. Per això, s’ha sol·licitat la contractació de 35 monitors i monitores i, cal destacar que, enguany es reprendrà el servici de menjador, atés que l’any anterior no es va poder oferir a causa de la pandèmia. També s’incorporaran activitats de piscina a partir de 6 anys. L’activitat es realitzarà en el Poliesportiu Internuclis i existiran tres grups d’edats: Delfinfancia, de 3 a 5 anys; Delfinmanía, de 6 a 12 anys i Atletisme, també de 6 a 12 anys d’edat.

Javier Timón, regidor delegat del departament d’Activitat Física, Salut i Esports, afirma que «enguany s’ha apostat per donar servici especialment a aquelles famílies que ho necessiten per a la conciliació familiar i laboral, de manera que es facilite a la ciutadania l’accés als seus llocs de treball». Al que ha afegit que «enguany el projecte s’ha adaptat a les excepcionals mesures de seguretat marcada per les autoritats sanitàries per oferir a les famílies un projecte d’oci esportiu segur».

La inscripció es farà de manera telemàtica i la taxa per etapa serà per 66 euros i 133 euros amb servici de menjador (per a empadronats). S’habilitaran dues etapes, la primera serà del 25 de juny al 13 de juliol i la segona etapa del 14 al 29 de juliol. Els xiquets i xiquetes es podran inscriure als dos períodes si així ho desitgen. L’horari serà de dilluns a divendres. Hi haurà un Campus Matiner de 8 a 9 hores i l’entrada al campus serà a les 9 hores i l’eixida a les 13.30 hores sense menjador i 15.30 hores amb servici de menjador. Les persones interessades poden sol·licitar més informació escrivint als següents emails de contacte: e.azpilicueta@aytosagunto.es i campusatletismo@aytosagunto.es.

Darío Moreno, alcalde de Sagunt, considera que «tant el Campus Dofí com l’Escola d’Estiu és un servici essencial per a la ciutadania, per eixa raó, enguany tocava continuar apostant en eixa mateixa línia». Així mateix, l’alcalde ha explicat que per abordar estes activitats s’ha tingut en compte la seguretat dels i les assistents; la conciliació familiar, per ajudar als pares i mares que treballen i, finalment, l’educació en valors en la qual es basa este campus. «No pot ser una activitat d’oci més, sinó que per part de l’administració pública s’ha de donar un programa que realment permeta als xiquets i xiquetes créixer i desenvolupar-se», ha afegit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.