fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Entra en vigor a Benicarl贸 la bonificaci贸 de l’IBI als immobles que instal路len plaques solars

Entra en vigor a Benicarl贸 la bonificaci贸 de l’IBI als immobles que instal路len plaques solars

La modificaci贸 de l’ordenan莽a contempla una reducci贸 de fins a un 50%, que es podr脿 sol路licitar fins al 31 de desembre de 2022. La bonificaci贸 s’aplicar脿 al rebut de 2023.

El passat 1 de gener va entrar en vigor l’aprovaci贸 definitiva de la modificaci贸 de l’Ordenan莽a reguladora de l’Impost de B茅ns Immobles que permetr脿 reduir l’IBI a aquells immobles en els quals s’hagen instal路lat sistemes d’aprofitament t猫rmic o el猫ctric de l’energia provinent del sol (instal路laci贸 de plaques termosolars o plaques solars fotovoltaiques).

Aix铆 es va donar compte ahir al Ple ordinari del mes de gener, que havia aprovat inicialment la modificaci贸 el passat mes d’octubre amb l’objectiu d’introduir beneficis fiscals per a promoure l’煤s d’energies renovables al municipi de Benicarl贸.

La modificaci贸 suposar脿 unes bonificacions de fins al 50% (el m脿xim que permet la llei), que es podran aplicar per un per铆ode m脿xim de cinc anys i estaran condicionades al fet que les edificacions no estiguen fora d’ordenaci贸 urbana ni situades en zones no legalitzades.

Les persones interessades hauran de sol路licitar la bonificaci贸 per registre electr貌nic de la Diputaci贸 de Castell贸 o presencialment a les oficines de Gesti贸 Tribut脿ria de la Diputaci贸 (pla莽a de l’Ajuntament) abans del 31 de desembre de cada any per a aplicar-se durant l’any seg眉ent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.