fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es declara un gran incendi a Culla

Es declara un gran incendi a Culla

El foc s’ha produ茂t en la zona denominada “L’esparraguera”.

El Consorci ha despla莽at fins a la zona 9 dotacions de Bombers, 9 Unitats de Bombers Forestals, 2 coordinadors forestals, 1 t猫cnic forestal, aix铆 com una Unitat M貌bil de Coordinaci贸. Tamb茅 un cami贸 nodrissa de 35.000 litres de capacitat. Per a coordinar les labors d’extinci贸, s’ha constitu茂t a Culla el Lloc de Comandament Avan莽at.

L’incendi forestal afecta una zona denominada “L’esparraguera”, de Culla. Els esfor莽os dels efectius se centren a extingir l’incendi aix铆 com a protegir les masies i edificacions que esguiten la zona. En este moment es treballa a m茅s en una masia afectada pel foc. No hi ha cap persona afectada.

Segons ens han traslladat, les forces de seguretat haurien ordenat alguns desallotjaments en la zona amb car脿cter preventiu per a evitar riscos.

S’han mobilitzat aix铆 mateix un helic貌pter, un avi贸 Air Tractor i s’ha sol路licitat una “Foca” del Ministeri, amb Base a Torrej贸n, per貌 fins al moment no han pogut actuar cap dels mitjans aeris a causa del vent. I 茅s que est ha bufat molt fort durant les 煤ltimes hores, i segons l’Ag猫ncia Estatal de Meteorologia s’han registrat ratxes de fins a 70 km/h. El vent ha complicat les tasques d’extinci贸 per a tots els efectius.

Els bombers treballen a estes hores a tractar de controlar l’incendi, encara que les ratxes de vent segueixen dificultant els treballs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.