fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es desbloqueja la construcci贸 de la carretera al port de Borriana

Es desbloqueja la construcci贸 de la carretera al port de Borriana

El director general d’Infraestructures, Carlos Domingo, s’ha reunit aquesta setmana amb l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i els regidors Vicent Aparisi i Cristina Rius, per acordar el desbloqueig la construcci贸 de la carretera que ha d’unir el nucli urb脿 amb el Port de Borriana.

Ambdues institucions, despr茅s d’analitzar les alternatives del projecte han arribat a un acord de finan莽ament, deixant clar que ser脿 una realitat aquesta mateixa legislatura, comen莽ant les obres el 2016 i posant el punt final a una reivindicaci贸 ve茂nal de fa m茅s de 20 anys.

De fet, existia un protocol signat pel conseller Garc铆a Ant贸n i l’alcalde Ferrada que mai es va complir. Ara, ja s’ha establert l’acord de finan莽ament, la Generalitat ja disposa de partida pressupost脿ria, i el repartiment de les tasques t猫cniques a realitzar per cada instituci贸: la Generalitat s’encarregar脿 del carril-bici i la separaci贸 dels sentits de la marxa, mentre que l’Ajuntament construir脿 els vials.

Carlos Domingo ha ressaltat el clima de cordialitat i col路laboraci贸 per a “acordar la transformaci贸 de la carreta actual en un vial amable, segur, verd i respectu贸s amb els vianants i els ciclistes”.

Per la seua banda, Mar铆a Josep Safont, ha manifestat la seua “gratitud a la nova sensibilitat de la Generalitat i, en particular, de la Conselleria de Territori en aquest cas, que ha perm茅s que, en tan poc temps del canvi de govern en les dues Institucions, el projecte ja estiga en marxa, pressupostat i ser脿 una realitat durant aquesta legislatura. Tot un exemple de coordinaci贸 i col路laboraci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.