fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es posen les primeres vacunes de la covid19 a Benicarl贸

Es posen les primeres vacunes de la covid19 a Benicarl贸

Avui s鈥檋an posat les primeres vacunes de la covid19 als treballadors i usuaris de la Resid猫ncia Sant Francesc. V铆ctor Ferreres Urchaga ha estat la primera persona en ser vacunada a Benicarl贸.

Aquesta vesprada, personal del Centre de Salut de Benicarl贸 ha posat la primera de les dos dosis de la vacuna de la covid19 als nou treballadors i a 11 dels 16 usuaris de la Resid猫ncia Sant Francesc. En concret, la primera persona vacunada ha estat l鈥檜suari de la resid猫ncia V铆ctor Ferreres Urchaga.

Est脿 previst que en el moment en qu猫 a les persones que han vacunat avui se’ls pose la segona dosi, es comence a vacunar als cinc usuaris de la resid猫ncia restants, que en aquests moments estan passant les festes de Nadal als seus domicilis familiars i no estan convivint al centre.

Pel que fa a l鈥檌nici de la vacunaci贸 al Geri脿tric Sant Bartomeu i a la Resid猫ncia i Centre de Dia El Collet, Salut P煤blica encara no ha determinat la data.

Durant el primer trimestre del 2021, a la Comunitat Valenciana, s’administraran m茅s de 377.000 dosis de la vacuna Pfizer, que corresponen, al tractar-se de dos dosis per persona, a m茅s de 188.000 persones vacunades. Despr茅s dels centres residencials, la vacuna comen莽ar脿 a administrar-se al personal sanitari que treballa en primera l铆nia de la lluita contra la covid19, a la resta de personal sanitari i als grans dependents no institucionalitzats.

Actualitzaci贸 de dades als centres socials

Respecte dels contagis al Geri脿tric Sant Bartomeu, en aquest moment hi ha un cas actiu d鈥檜na treballadora, per la qual cosa s鈥檋a realitzat un cribratge tant als treballadors com als usuaris del centre, que ha resultat negatiu per a tots els residents i personal.

Pel que fa a la Resid猫ncia i Centre de Dia El Collet, no hi ha casos positius, encara que s鈥檈st脿 pendent de la serologia que es dur脿 a terme dem脿 per tal de donar per tancat el brot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.