fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es prorroga durant un any la validesa dels DNI que caduquen a partir de la declaraci贸 de l’estat d’alarma

Es prorroga durant un any la validesa dels DNI que caduquen a partir de la declaraci贸 de l’estat d’alarma

El Consell de Ministres ha acordat este dimarts prorrogar durant un any la validesa dels Documents Nacionals d’Identitat que caduquen des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma dissabte passat 14 de mar莽.

Esta mesura ve recollida en el Reial decret llei de mesures urgents extraordin脿ries per a fer front a l’impacte econ貌mic i social del COVID-19, aprovat este dimarts en Consell de Ministres.

“Queda prorrogada per un any, fins al dia tretze de mar莽 de dos mil vint-i-un, la validesa del document nacional d’identitat de les persones majors d’edat titulars d’un document que caduque des de la data d’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de mar莽, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gesti贸 de la situaci贸 de crisi sanit脿ria ocasionada pel COVID-19”, assenyala el text legal.

Tamb茅 s’indica que “la pr貌rroga de la validesa del document nacional d’identitat permetr脿 que puguen renovar-se, conforme al procediment actual, els certificats reconeguts incorporats al mateix per igual per铆ode”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.