fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es prorroguen fins al 15 de febrer les mesures extraordinàries aprovades per l’Ajuntament de Benicarló

Es prorroguen fins al 15 de febrer les mesures extraordinàries aprovades per l’Ajuntament de Benicarló

Continua la prohibició de cedir espais públics municipals i es manté el tancament dels parcs infantils. També es manté la suspensió d’actes amb assistència de públic.

L’Ajuntament de Benicarló ha decidit prorrogar fins al 15 de febrer les mesures extraordinàries recollides en el decret d’Alcaldia del 14 de gener amb l’objectiu de rebaixar l’elevat nombre de contagis, que queda reflectit en les últimes dades que ha publicat la Conselleria de Sanitat.

La pròrroga suposa que continua vigent la prohibició de cedir espais públics municipals per a reunions d’entitats i de particulars, com ara el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària, l’Auditori Pedro Mercader i altres. També continuaran tancats el parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i els parcs infantils i es manté l’ajornament de les activitats previstes amb guia turístic.

Es manté la suspensió d’actes amb assistència de públic organitzats i/o patrocinats per l’Ajuntament de Benicarló i d’activitats organitzades per entitats públiques o privades, de caràcter esportiu i cultural, en les instal·lacions municipals, així com a la via pública.

També continua suspesa l’activitat en el Centre de Dia El Collet. En canvi, es mantindran oberts el Centre de Dia per a Persones Majors Dependents Nou d’Octubre, així com la unitat de respir per a persones amb Alzheimer i el centre que gestiona Ateneu Maestrat per a persones amb dany cerebral sobrevingut.

Pel que fa als museus i sales d’exposicions, es permeten les visites de públic sempre que no superen 1/3 de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu i de les sales d’exposicions.

Aquesta pròrroga se suma a la que va fer divendres la Generalitat Valenciana, també fins al 15 de febrer, de les mesures addicionals relacionades amb el tancament de l’hostaleria, el tancament dels comerços a les 18.00 hores, el tancament de les instal·lacions esportives, el confinament nocturn a partir de les 22.00 hores i la limitació a persones del mateix nucli de convivència les reunions socials i familiars a cases i a dos persones les trobades en espais públics, tancats o a l’aire lliure, llevat que es tracte del mateix nucli de convivència. La pròrroga també fa obligatori de l’ús de la màscara durant la pràctica d’activitat física o esport dins dels nuclis urbans i en els espais a l’aire lliure, de 10.00 a 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.