fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es tanca el proc茅s de licitaci贸 de l’obra de la cambra agr脿ria de Nules

Es tanca el proc茅s de licitaci贸 de l’obra de la cambra agr脿ria de Nules

Aglomerados Los Serranos S.A.U signar脿 el contracte amb l’ajuntament la setmana que ve.

L’empresa Aglomerados Los Serranos S.A.U 茅s l’adjudicat脿ria per a realitzar les obres de la Cambra Agr脿ria, la qual signar脿 el contracte amb l’Ajuntament de Nules la setmana que ve.

Al proc茅s de contractaci贸 s’han presentat un total de quatre empreses “per貌 esta empresa 茅s la que m茅s avantatges presentava, ja que l’obra va eixir a licitaci贸 per 400.00 euros i l’oferta de l’adjudicat脿ria 茅s de 365.357,43 euros IVA incl貌s. A m茅s, augmenta el termini de garantia de l’obra i manteniments a dos anys i una de les coses m茅s importants per a nosaltres 茅s que es compromet a executar l’obra en un per铆ode m脿xim de 3 mesos”, explica l’Alcalde de Nules, David Garc铆a.

Aix铆 doncs, entre les propostes de millora presentades per l’empresa adjudicat脿ria est脿 la instal路laci贸 d’una plataforma salva escales amb el valor de subministrament i col路locaci贸 de 7.700 euros; la instal路laci贸 d’un equip de m煤sica en el sal贸 social de la planta baixa valorat en 1.800 euros; aportaci贸 del mobiliari per un import de 14.461,49 euros; i preveu un fons de m茅s de 3.000 euros per a resoldre possibles errors i omissions que es presenten mentre es realitzen les obres.

“En els pr貌xims dies ens reunirem amb l’empresa per a coordinar els terminis d’execuci贸 de l’obra. Per a nosaltres 茅s una satisfacci贸 que esta remodelaci贸 de la Cambra Agr脿ria siga una realitat abans que finalitze l’any i que els ve茂ns i les ve茂nes de Nules tinguen al seu abast unes instal路lacions dignes, a m茅s amb esta actuaci贸 donem soluci贸 a una reivindicaci贸 del nostre poble”, comenta l’Alcalde de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.