fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es tanca el procés de licitació de l’obra de la cambra agrària de Nules

Es tanca el procés de licitació de l’obra de la cambra agrària de Nules

Aglomerados Los Serranos S.A.U signarà el contracte amb l’ajuntament la setmana que ve.

L’empresa Aglomerados Los Serranos S.A.U és l’adjudicatària per a realitzar les obres de la Cambra Agrària, la qual signarà el contracte amb l’Ajuntament de Nules la setmana que ve.

Al procés de contractació s’han presentat un total de quatre empreses “però esta empresa és la que més avantatges presentava, ja que l’obra va eixir a licitació per 400.00 euros i l’oferta de l’adjudicatària és de 365.357,43 euros IVA inclòs. A més, augmenta el termini de garantia de l’obra i manteniments a dos anys i una de les coses més importants per a nosaltres és que es compromet a executar l’obra en un període màxim de 3 mesos”, explica l’Alcalde de Nules, David García.

Així doncs, entre les propostes de millora presentades per l’empresa adjudicatària està la instal·lació d’una plataforma salva escales amb el valor de subministrament i col·locació de 7.700 euros; la instal·lació d’un equip de música en el saló social de la planta baixa valorat en 1.800 euros; aportació del mobiliari per un import de 14.461,49 euros; i preveu un fons de més de 3.000 euros per a resoldre possibles errors i omissions que es presenten mentre es realitzen les obres.

“En els pròxims dies ens reunirem amb l’empresa per a coordinar els terminis d’execució de l’obra. Per a nosaltres és una satisfacció que esta remodelació de la Cambra Agrària siga una realitat abans que finalitze l’any i que els veïns i les veïnes de Nules tinguen al seu abast unes instal·lacions dignes, a més amb esta actuació donem solució a una reivindicació del nostre poble”, comenta l’Alcalde de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.