fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es tanca la campanya Xarxa Llibres a Vilafamés

Es tanca la campanya Xarxa Llibres a Vilafamés

Després d’un llarg procés, l’Ajuntament de Vilafamés finalitza el pagament de Xarxa Libres amb les corresponents aportacions econòmiques de la Conselleria d’Educació i de la Diputació de Castelló.

La campanya de Xarxa Llibres es va iniciar a finals del 2015 informant als pares i mares dels alumnes de primària i secundària del CEIP Sant Miquel, amb l’emplenament de les sol·licituds, fins a arribar a l’aprovació del pagament de les dues fases i la comprovació del procés.

S’han beneficiat un total de 147 alumnes que van presentar la documentació i van cobrar la primera fase, fins a 100 euros. Amb el material presentat ha estat possible crear el banc de llibres a Vilafamés i, a més a més, les famílies han cobrar també la segona fase. Cal dir que el procés ha sigut possible gràcies als treballs dels tècnics de l’Ajuntament, a l’ajuda de la junta de l’AMPA i, sobretot, als pares i mares que en tot moment han ajudat i han comprés el nou procés encetat en 2015.

Segons el regidor Pablo Juan: “El procés s’ha desenvolupat sense cap problema i en cap moment ha tingut dificultat per a ningú. A més, no sols és un benefici econòmic sinó que fomenta entre els joves l’hàbit del reciclatge i a tindre cura dels recursos que utilitzen”. Les famílies que s’han beneficiat de les ajudes han vist la necessitat de la creació del banc de llibres perquè ajudarà tant als actuals com als futurs alumnes de Vilafamés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.