fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Escultures per a conscienciar sobre els efectes nocius dels plàstics en la vida submarina a Benicarló

Escultures per a conscienciar sobre els efectes nocius dels plàstics en la vida submarina a Benicarló

L’actuació és una proposta del Consell de Turisme i s’ha executat a través dels pressupostos participatius de 2021. Les escultures s’instal·laran en les quatre platges urbanes de Benicarló.

Aquesta setmana s’han començat a instal·lar a les platges de Benicarló un conjunt d’escultures-contenidors amb l’objectiu de conscienciar els usuaris de les conseqüències i les amenaces que suposa la ingestió de plàstics per a la vida submarina.

Són un total de sis escultures-contenidors que s’ubicaran a l’entrada de les quatre platges urbanes de la ciutat i que pretenen transmetre un missatge purament visual, a través del qual el públic podrà apreciar tot el plàstic que ingereix un peix i conscienciar-se que acaba causant-li la mort.

Aquest és un dels projectes que formen part dels pressupostos participatius de 2021. Concretament, va ser la proposta més votada del Consell de Turisme, amb una inversió de 7.260 euros.

Les primeres estructures s’han ubicat a la platja del Gurugú i durant els pròxims dies es col·locaran a la resta de platges urbanes de la ciutat: Morrongo, Caracola i Mar Xica.

Amb aquesta actuació, es compleixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 11, 12, 13 i 14, relacionats amb les ciutats sostenibles, el consum responsable, l’acció pel clima i la vida submarina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.