fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Este dissabte estaran oberts els mercats del Port de Sagunt a petició dels i les representants de les associacions

Este dissabte estaran oberts els mercats del Port de Sagunt a petició dels i les representants de les associacions

El dissabte 1 de maig de 2021, els mercats interior i exterior del Port de Sagunt realitzaran la seua activitat comercial en el seu emplaçament habitual.

El Departament de Mercats i Comerç de l’Ajuntament de Sagunt, a petició dels i les representants de les associacions de venedors i venedores dels mercats interior i exterior del Port de Sagunt, ha anunciat que el dissabte 1 de maig de 2021, tots dos mercats realitzaran la seua activitat comercial en el seu emplaçament habitual.

La regidora de Comerç, Ana María Quesada, ha explicat que «l’autorització per a la realització d’este mercat el dissabte 1 de maig de 2021 respon a la petició realitzada tant pel mercat interior com exterior del Port de Sagunt». Si bé la data resulta ser un dia «assenyalat», l’1 de maig és el Dia del Treball, la regidora ha volgut explicar que «està consensuat amb els sindicats i amb l’equip de treball del mercat, els qui han mostrat una vegada més la seua voluntat de col·laborar en tot el possible amb els qui tenen depositat, en els seus llocs del mercat, el seu treball i la seua manera de guanyar-se la vida. Voluntat a la qual s’unixen tant l’empresa contractada per al control d’aforament, com la Guàrdia Rural, Policia Local i servicis de la SAG; sense els qui no seria possible realitzar este mercat».

Així mateix, Quesada ha volgut manifestar «el suport de l’equip de govern, i d’esta regidoria en concret, als mercats i al comerç en general del municipi, considerant que es veuran beneficiats de la major afluència de compradores i compradors en esta data». L’edil exposa que és l’objectiu del departament ajudar perquè totes les activitats comercials del municipi superen de la millor forma possible la crisi provocada per la Covid-19. «Per este motiu, es tindrà en compte qualsevol mesura que siga sol·licitada pels comerços i les seues associacions, si això repercutix en un benefici social o econòmic. I els animem que presenten les seues sol·licituds i intercanvien les seues inquietuds amb este departament».

Leave a Reply

Your email address will not be published.