fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

脠xit absolut a l鈥橝nunci de Morella

脠xit absolut a l鈥橝nunci de Morella

L’Anunci de Morella va tindre la major participaci贸 de la seua hist貌ria amb 40.000 visitants.

L’Anunci de Morella del 2017 ha batut tots els r猫cords de participaci贸 en la seua hist貌ria. La ciutat va acollir milers de visitants durant tot el cap de setmana els quals es van concentrar, sobretot, el diumenge per al preg贸 i la desfilada de les carrosses en el qual es van superar els 40.000 visitants. Els aparcaments habilitats per a l’esdeveniment es van emplenar quasi al 100% de la seua capacitat i el servei d’autob煤s funcionar perfectament per a apropar a tots els visitants des de l’aparcament fins a la ciutat. Aix铆, l’Anunci no va tindre cap incid猫ncia destacable i la Creu Roja va realitzar atencions de quatre contusions, dos cops de calor i sis neteges oculars causades pel confeti.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha valorat “molt positivament el cap de setmana de l’Anunci, en especial la jornada del diumenge amb un elevat nombre de visitants i la major participaci贸 de la hist貌ria d’esta festa”. A m茅s, l’edil ha comentat que “l’Anunci ha estat un 猫xit amb un gran nombre de gent en totes les activitats i 40.000 visitants a la ciutat de Morella”, ja que tant al preg贸 com a la desfilada de les carrosses el p煤blic va ser molt nombr贸s, tamb茅 a l’Espai Firal on es va celebrar el sopar fi de festes de l’Anunci on van acudir 1.500 persones. Rhams茅s tamb茅 ha volgut “agrair a totes les entitats que componien el dispositiu de seguretat i serveis sanitaris per tal d’organitzar i atendre als milers de visitants que van acudir a Morella” Aix铆, la Creu Roja, la Policia Local, Policia Auton貌mica, Gu脿rdia Civil i Protecci贸 Civil van sumar m茅s de 80 efectius per a garantir el bon funcionament de la festa. Aix铆, l’alcalde ha comentat que “va haver-hi algun ensurt durant la desfilada de les carrosses que es va solucionar r脿pidament sense involucrar a cap persona, deixant-ho com una an猫cdota. Va funcionar tot molt b茅”.

L’Anunci va comptar amb 1.500 persones participants en la desfilada de disfresses i al sopar fi de festes de l’Espai Firal. M茅s de 80 acreditacions de 26 mitjans de comunicaci贸 diferents es van traslladar a Morella per tal de cobrir l’Anunci. A m茅s, cal destacar que 茅s l’Anunci m茅s fotografiat de la hist貌ria i ha tingut un gran impacte en les xarxes socials, la qual cosa suposa una gran promoci贸 de Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.