fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Fabregat celebra que la Diputaci贸 s’haja convertit en el principal aliat dels pobles contra la despoblaci贸

Fabregat celebra que la Diputaci贸 s’haja convertit en el principal aliat dels pobles contra la despoblaci贸

L’alcalde desitja que el Consell s脿piga donar a les Diputacions, donada la seua experi猫ncia i implicaci贸, el pes que mereixen en la comissi贸 que crear脿 per abordar este fenomen.

L’alcalde de Culla, V铆ctor Fabregat, ha valorat de manera molt positiva l’I F貌rum contra la Despoblaci贸 Rural de la prov铆ncia de Castell贸, organitzat per la Diputaci贸. Una trobada en el qual alcaldes, responsables pol铆tics de diferents institucions i representants del sector privat han pogut compartir experi猫ncies i proposar mesures i iniciatives per consolidar la poblaci贸 de l’interior.

Tal com ha afirmat Fabregat, “les actuacions del Govern Provincial sempre van encaminades a afavorir, a trav茅s de diferents programes i accions, l’acostament de serveis als pobles rurals; amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ve茂ns, evitar la despoblaci贸 i garantir la igualtat d’oportunitats”. A m茅s, el primer edil ha assegurat que “el comprom铆s i la sensibilitat de la Diputaci贸 s’han vist materialitzats en infinitat d’inversions, que suposen una ‘pilota d’oxigen’ per a pobles com el nostre”.

Aix铆 mateix, i en relaci贸 a l’anunci del Consell de crear una comissi贸 per combatre la despoblaci贸 dels municipis d’interior, Fabregat ha manifestat que “es tracta d’una excel路lent not铆cia, per貌 espere que es materialitze en compromisos reals, ja que, fins avui i en el nostre cas, tot el suport que hem rebut ha vingut de m脿 del Govern Provincial”. De la mateixa manera, l’alcalde ha apuntat que “esperem que la Generalitat fa莽a un buit a les diputacions en la comissi贸 i els done el pes que mereixen, per l’experi猫ncia que han demostrat sent el principal aliat i baluard dels pobles petits”.

En este sentit, ha sostingut que amb els 115.000 euros del Pla Castell贸 135 de la Diputaci贸 “podrem millorar la xarxa de prove茂ment d’aig眉es, aix铆 com reparar i asfaltar camins, alguna cosa molt important per a nosaltres donada l’extensi贸 del terme municipal, ja que comptem amb gran nombre de masies disseminades”. Al mateix temps ha desitjat que “les ajudes de la Generalitat, que encara estan per arribar encara que ja les hem sol路licitat, vengen en la mateixa l铆nia i servisquen per a millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres ve茂ns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.