Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana supera la gota freda sense grans afeccions en la circulació de Metrovalència i TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana supera la gota freda sense grans afeccions en la circulació de Metrovalència i TRAM d’Alacant

A Alacant, les incidències van afectar de manera puntual al servei, encara que sense lamentar danys de consideració i a València, els retards únicament es van produir en algun tram en superfície per acumulació d’aigua en les vies.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha superat la gota freda de la setmana passada a les províncies de València i Alacant sense grans afeccions en la circulació de trens, tramvies i tren-TRAM per les xarxes de Metrovalència i TRAM d’Alacant, que sumen 268 quilòmetres de longitud al seu pas per 50 municipis.

Dels prop de 1.615 serveis que FGV presta de mitjana al dia (1.921 en dies laborables, 1.515 en dissabtes i 1.409 en festius) en les dues xarxes, les incidències han estat mínimes, donat el treball de prevenció i manteniment efectuat en les jornades anteriors a l’episodi de fortes pluges pronosticats en totes dues províncies.

En la de València, l’afecció de les pluges ha estat pràcticament nul·la, atès que les escasses incidències sorgides en la xarxa de Metrovalència durant la setmana passada no han tingut el seu origen en la gota freda. Únicament es van registrar retards puntuals per l’acumulació d’aigua en les vies en superfície.

A la província d’Alacant, les precipitacions caigudes sí que han estat causa d’algunes alteracions en la circulació del TRAM, encara que en el còmput global no han produït incidències d’una gran importància que tinguessen com a conseqüència el col·lapsat de la xarxa.

Entre elles, destaquen els retards soferts per apagar-se semàfors en les Línies 2 i 4, inundar-se la plataforma tramviària de les línies 4 i 5, problemes de comunicació i en alguns enclavaments, caiguda d’arbres en la Línia 9 o el despreniment de roques en la Línia 1 que van ser esmenats en un temps raonable, donades les condicions que es van generar amb la gota freda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.